Vegyek karácsonyra bárkinek bármilyen ajándékot? (beleértve a szeretteimet is) Szerintetek lesz idén karácsony?
Arra célzok, hogy azt mondják, Nostradamus megjósolta, hogy 2012.12.21-én vége lesz a világnak, addig tart ugyanis a maják naptára.
Namármost, ha egy hatalmas ősrobbanás után negatív csúcsmélypontra zuhan a hőmérséklet és meghalunk,akkor nem veszek semmit,hanem megpróbálok minnél messzebbre menekülni erről a bolygóról...
Ha viszont lesz idén karácsony, akkor nagy bajban leszek, ha nem veszek semmit...
Nem lesz világvége csak "örök" sötétség. :)
"Világvége 2012. A Nibiru, a 10. bolygó, avagy a Planet X olyan közel lesz a Földhöz 2012-ben, hogy annak megfordul a polaritása, és az emiatt bekövetkező katasztrófák lakhatatlanná teszik a bolygót. Állítólag."
"Lázban ég a világ nyugati fele, de legfőképp Amerika. Bevásárlási lázban. Tartalékol boldog-boldogtalan. Talán ezt nem is láznak , inkább lassan kialakuló pániknak nevezhetnénk. A pánik oka a Nibiru, vagy új keletű nevén a Planet X, a Vörös Bolygó.
De ez a Vörös Bolygó nem a jó öreg Mars, hanem az a bolygó, aminek pályája 3660 évente érinti a Naprendszerünket, és a Napot megkerülve távozik. Az 1983 óta csak a világ legnagyobb távcsöveivel megfigyelhető bolygó ma már kis házi teleszkópokkal is észlelhető. A szakértők szerint néhány hónap múlva pedig már szabad szemmel is látható lesz. A Vörös Bolygó a mérések szerint kb. 23-szorosa a Földnek. Számos kutató szerint a bolygó feltűnése okozta eddig a Földön a rendkívüli időjárási változásokat."
forrás: [link]
Szerintem ne vegyél ajándékot! Pénzkidobás... :D
Hehe, akkor inkább ne készülj, majd kapkodhatsz 22-én, ha esetleg mégsem lesz világvége. :D
Jesszus, mi lesz akkor két napig a boltokban, ha sok ilyen "okos" van, mint te...
Szerintem vegyél mindenképp ajándékot.
Felsorolok néhány alternatívát ami bekövetkezhet ha veszel ajándékot.
1,Nem lesz világvége(99%-ban biztos vagyok,hogy így lesz)a rokonaid örülnek az ajándékoknak.
2,világvége lesz és teljesen mindegy,hogy vettél ajándékot vagy sem.
3,lesz valami világvége szerűség,de te és a rokonaid túlélitek,ekkor kifejezetten örülni fognak neki ha megleped őket karácsonyra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!