Anyukámnak 60. születésnapjára milyen emlékezetes, maradandó ajándékot adhatnék?
Én is azt akartam ajánlani, mint Egedi Edit.
Van a windows movie maker, elvileg alapból a windowsos gépen. Gyerekjáték vele filemt készíteni. Kb 30 kép születéstől napjainkig, közte akár történelmi képek, régi reklámok, plakátok, egy jó zene alá, és SÍRNI FOG. Tudom, próbáltuk. És ingyen van. Sztem jobb, mint egy parfüm...
Én szeretlek Téged nagyon,
A nyugdíjad nekem egy vagyon.
Van egy remek ötletem, a Hugom ezzel olyan maradandó és hihetetlen meglepetést szerzett a férjének, amit sosem fognak elfelejteni, de még a gyermekei sem. A sógorom is 60. szülinapjára kapta. A Széchenyi könyvtárban lehet csináltatni egy olyan újságot, ami azokkal a hírekkel van tele amik az Anyukád születésnapján voltak, abban az időpontban. A pláne benne az, hogy betesznek az újságcikkek közé egy születési rovatot, ahol feltüntetik, hogy azon a napon megszületett. Fantasztikusan néz ki, azzal a régi nyomtatással, csodás díszkötésben. Szóval ha igazán emlékezetest szeretnél, hát ez az lenne. Beszúrom ide a linkjét, hogy érthetőbb legyen amit itt próbáltam elmagyarázni. [link]
Nagyon jó egészséget Édesanyádnak és boldog születésnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!