Ajándékötletek? Sürgősen!
Figyelt kérdés
A nővérem most lesz 21 éves, és nem tudom milyen ajándék lehetne jó és ötletes neki. Nem szeretnék sokat költeni, és attól sem félek hogy otthon csináljak valamit. Nagy muffin-rajongó. Mit gondoltok, milyen muffinos dolgot lehetne csinálni? (gondoltam mindenféle varrásra is, de nincs varrógépem, és ezért nagyon szuper dolgot nem nagyon tudok összehozni :S)2013. febr. 25. 16:33
1/6 anonim válasza:
[link] Itt találsz tök jó dolgokat muffinokat. Meg szerintem vegyél neki még valami kis virágot, h szereti, vagy pezsgő...
2/6 A kérdező kommentje:
azt nem tudod/tudjátok véletlenül, hogyha pénteken csinálok neki ilyen díszes kis muffintortákat (cupcake-eket), akkor az kiszárad szombat délig? :)
egyébként köszönöm az oldalt, tényleg nagyon jó! :)
2013. febr. 25. 17:19
3/6 anonim válasza:
Ha letakarod valamivel biztsosan nem szárad ki:)
Varrhatnál neki egyszerűbb tolltartót, telefontokot vagy pénztárcát akár muffinos fellvarróval, bár ilyet biztos nehéz találni főleg rövid idő alatt.
bizsuboltokban is kereshetsz muffinos ékszereket, vagy meg is csinálhatod:) (bár ehhez alapanyagot kell szerezned)
4/6 anonim válasza:
Egy muffinos párnnak nagyon tudnék örülni! "Édes álmokat!" felirattal, vagy csak hozzácsatolva papíron. :)
6/6 anonim válasza:
pici gyertyákkal a tetején...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!