Kreatív, apró ajándék ötletekre lenne szükségem?
Az a helyzet hogy a barátom nemsokára koliba fog költözni messzi innen.A szülinapja pedig szeptemberre esik így az jutott eszembe hogy csinálok neki 20. szülinapjára egy kis dobozt, amibe dolgokat gyűjtök amiről majd kettőnkre gondolhat.A cél a 20 apró ajándék lenne, de ha nem jön össze sem baj nem akarok felesleges "tömőanyagokat".
Eddig amit kigondoltam:
1 Egy kis levél hogy mégis tudja hogy mi miatt kapja ezeket.
2 a kedvenc csokija
3 egy bekeretezett közös kép,
4 kuponfüzet( a kuponokat hétvégente válthatná be nálam mikor hazajön ágyba reggeli, nagy közös séta...)
5 Hétköznapokat szépítő cukorkák( Ez egy kis mosoly csalogató amit én csinálnék . Mindössze egy befőttesüvegre egy kinyomtatott feliratra és sok cukorkára lesz szükségem )
6 Egy törölközőt, amire ráhímzem a nevét
7 Egy sárgadinnyés rágót(ennek külön története van)
és 8.nak csinálnék egy kis zoknimacit kabalának.
Ha tudtok írnátok nekem ehhez hasonló apróságokat?
Köszönöm :D
Aranyos ötletek, egyedül a kuponfüzettel nem értek egyet-de ez az én magánvéleményem.
Ha nyáron lesz még közös kirándulásotok, lehet onnan egy kagyló, egy kavics, egy hűtőmágnes, szóval valami közös emlék.
Lehet benne végszükség esetére dolgok:egy százforintos, egy szál cigi(ha cigizik), egy sör(ha iszik), egy buszjegy.
Mindegyik ötlet nagyon jó! Én legutóbb egy 3D műgyanta matricás fényképes kulcstartót készítettem. Ez olyannyira bejött, hogy nem is nagyon foglalkozott a többi ajándékkal.
Párom nagyon szeret teázni, így kapott különleges teát, hozzá egyedi fényképes bögrét és egy csak neki szóló gravírozott teáskanalat kapott.
Azt tapasztaltam, hogy a fiúknak nagyon beválik az az ajándék, amikor fekete mágikus bögrét kapnak, így csak akkor látják a rányomtatott közös képeket és/vagy szöveget, ha forró folyadékot öntenek bele.
Én nemrég gyöngyből készítettem a barátomnak egy kulcstartót. A zenekara nevét sikerült beleírnom, így csak két színt kellett használnom, és ettől máris fiúsabb lett. :) rengeteg minta és leírás található a neten.
Karácsonyra pedig egy általam gravírozott poharat kapott :)
Ennyi jutott most eszembe, de ha még jut valami, írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!