Mit vegyek/készítsek anyukámnak?
Figyelt kérdés
Anyukám 45 éves lesz. Nagyon jó a kapcsolatunk, de már nem jut eszembe semmi ötlet, aminek igazán örülne. Tudom, hogy ti nem is ismeritek, de esetleg leírhatnátok, hogy ti mivel szoktatok ilyenkor kedveskedni, vagy ti minek örülnétek anyukák!:) 15 éves lány vagyok. 2.500Ft.+/-500Ft.-om van. Szóval ha lehet ennél többért ne mondjatok. Köszönöm szépen előrre is a válaszaitokat. :)2012. dec. 23. 08:19
1/4 anonim válasza:
Csinálj neki valami finom vacsorát, vagy desszertet szerintem, itt a neten rengeteg receptet találsz, egészen egyszerű, gyorsan elkészíthetőeket is.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy csak január 12.-én lesz a születésnapja, szóval van még 3 hetem, de köszi ez jó ötlet egynek!(: Szerinted desszertnek a Tiramisu jó lenne? Mert az könnyen elkészíthető és nagyon finom.
2012. dec. 23. 11:18
3/4 anonim válasza:
naptár kicsikori képekkel:) vagy bögre,egér alátét:)
4/4 anonim válasza:
én nekem az anyukám most lesz 40 éves.
Én egy családi albumot készítek neki. Vettem egy keménylapú szép simalapú fuzetet és családi képeket ragasztok bele,meg odaírom a képek mellé, hogy mikor, hol lett lekattintva az a bizonyos kép. Jah meg olyan képet is teszek bele, amit kicsit photoshopon átalakítok, stb... Én amúgy 13 éves lány vagyok. Mondjuk egy finom vacsora mellett átadhatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!