Mit készítsek saját kezűleg anyukámnak 39. szülinapjára? Szeretnék valami szépet készíteni amihez nem olyan drágák a hozzávalók
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 15:57
1/6 anonim válasza:
Egy egyszerű falemezből összeragaszthatsz neki egy kisebb asztali polcot vagy ceruza tartót amibe mindenfélét tárolhatna.
Ha van nagyon jó kézügyességed akkor egy ékszeres dobozt is összetákolhatsz neki annak örülni fog.
2/6 anonim válasza:
Ha szereti az ékszereket, akkor csinálhatsz szép üveggyöngyökből fülbevalót, amiről senki meg nem mondaná, hogy saját készítésű. :D
Osztálytársam is szokott és nagyon szépek. :)
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm
2012. márc. 4. 17:40
4/6 anonim válasza:
Csinálhatnál neki egy maradandót (jó ötlet a gyöngyfűzés, vagy bármilyen kézimunka - terítő: keresztszemes himzéssel...stb)És egy tortát vagy sütit vagy csinálsz egy finom ebédet és meghívod az egész családot.
Saját kézzel készített dolgoknak örülnek leginkább és ha a család együtt van. Sok sikert és Boldog születésnapot anyukádnak.
5/6 anonim válasza:
Én karácsonyra csináltam azt, hogy vettem képkereteket amihez ugye van üveglap és arra az üveglapra üvegfestékkel készítettem mintákat. Javaslatom mintára: írd be google-ba, hogy virágcsokor vagy amit szeretnél festeni, fent katt a képekre és oldalt ott lesz, hogy vonalrajz. Nekünk nem jó a nyomtatónk úgyhogy monitorra teszem a lapot, ott átrajzolom, papírra üveglap és már mehet is a festés. Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2012. márc. 9. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!