Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Egy 24 éves pasi örülne egy...

Egy 24 éves pasi örülne egy távirányítható helikopter modellnek? Szülinapra.

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 20:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a 24 éves pasi szülinapja,megvetted már?
2012. nov. 27. 16:42
 22/25 -pandy- válasza:
Én 28 múltam és én is kérek! :-D
2012. nov. 28. 17:37
 23/25 anonim válasza:
Ha elég primitív,és infantilis, akkor örülne... - ajánlok hozzá még csörgőt és csengőt is...( de semmiképpen ne valami mélyen szántó gondolatokkal teli , vagy elismert nevű magyar író - Passuth, Jókai, Németh Lászó...stb. - kötetét!...)
2012. nov. 28. 21:09
 24/25 anonim válasza:

Kedves utolsó válaszoló a hozzászólásodat inkább meg se írtad volna. Én szintúgy örülnék neki, ha egy ilyet kapnék, pedig már vagy PÁR SZÁZ ! könyvön túl vagyok 25 éves létemre.

Amúgy meg nem tudom milyen jogon ítélsz meg másokat minden előzetes ismeret nélkül, Te nagyon "művelt" bunkó.

Kezeltesd az oxigénallergiádat, mert súlyos.

Igen komoly ajándék lehet, aki tudja azt értékelni.

Makettezek és modellezek egyaránt, és van olyan kedves időtöltés, hogy tudok vele napokat eltölteni.

2012. dec. 3. 21:16
 25/25 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit nagy hozzá!
2012. dec. 6. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!