Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Férjnek 30. születésnapra?

Férjnek 30. születésnapra?

Figyelt kérdés

A férjem december elején lesz 30 éves. Nem tudom, mit adhatnék neki ajándékba. Macbookot szeretne, de nem tudom neki megvenni. Vett magának (közös kassza van) számítógépes kütyüt, és arra mondja, hogy azt tőlem kapta. De így nem az igazi!

Bulit nem tudok neki szervezni a születésnapján, mert máshol leszek, és csak egy hét múlva találkozunk. Ha vele leszek, akkor a vacsora kilőve, mert ő szakács, és az én főztöm nem olyan jó, mint az övé. Bögrét nem kaphat, mert bögremániás, és nem ér több a konyhaszekrénybe. Ruhái vannak, és egyébként sem húzna olyasmit fel, amit én szívesen látnék rajta. Extrémsport kizárva. Autója nincs, nem is lesz. Mozgást nem szereti. Számítógépes játékok annyira nem érdeklik, de ha érdekelnék is, letöltene magának egyet. Moziban most voltunk. Szexis fehérnemű magamon szintén kizárva. CD készítés kizárva, mert nincs CD íróm. Fényképekből sem tudok montázst készíteni, mert alig van róla kép. A születésnapi cikkes dolog meg nagyon drága.

Esetleg valakinek még valami ötlete?

2012. nov. 20. 08:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na, végül ezeket kapja:

- pókerszett (szeretünk játszani)

- szemüvegtok (most készül az első szemüvege)

- termosz bögre (mert sose tudja meginni a kávéját reggel, mert siet)

- hatalmas méretű vidám törölköző (mert nagy embernek nagy törcsi jár)

2012. nov. 22. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!