Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » A feleségem januárba szül....

A feleségem januárba szül. Most lesz a születésnapja, milyen ajándék lenne most optimális?

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 11:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Egy kismama blúz, felső!!!

Én annak örűlnék, karácsonykor jól jönne egy új darab, mikor jönnek mennek a rokonok, hogy csinosnak, szépnek érezze magát benne az ember!!!

2012. nov. 18. 11:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Az nehéz a méret miatt.
2012. nov. 18. 11:46
 3/15 anonim válasza:
37%

Vállaláslista akár kézzel készített kis kuponok formájában (akár megkérhetsz rá egy barátnőjét, hogy készítse el Neked): hogy ha megszül, mik alól fogod mentesíteni.

Ebben legyen olyan, hogy pl. vigyázol a babára, amíg ő elmegy fodrászhoz / kozmetikushoz / masszíroztatni / egy-két órát trécselni barátnőkkel / esetleg úszni vagy tornázni, ha szeretné vagy csak otthon kikapcsolódni a kedvenc hobbijával 1-2 órára stb. És hadd válthassa be Nálad.

2012. nov. 18. 11:49
 4/15 anonim ***** válasza:

Kiveszel ég felsőt a szekrényéből, elviszed, és ahoz méred, hogy mekkora kell!

Itt a szándék a lényeg, ha kicsi vagy nagy, úgy is kicserélik!!!

2012. nov. 18. 11:56
 5/15 anonim válasza:

Szia!

Vegyél egy nagyon szép fotóalbumot és rakj bele a terhesség alatt készült képekkel, ultrahangfotó is szép, és ha megszületik a baba akkor tudjátok folytatni az albumot.

Vehetsz neki még babanaplót is , külön lehet kapni fiúknak és lányoknak ia.Hasznos dolog mert tudjátok mikor mit kezdett el csinálni a baba.

Remélem sikerül megfelelő ajándékot találni a párodnak!

2012. nov. 18. 11:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha még nincs, akkor egy babanapló. Gyönyörűeket lehet venni :) Ezen kívül készíts 12 kupont amiket beválthat a következő egy évben havonta egyszer.
2012. nov. 18. 11:57
 7/15 anonim válasza:

Mi ezt úgy oldjuk meg a férjemmel, hogy mindíg kapok valami apróságot, amit ő talál ki, a "nagyobb" dolgot pedig kiválaszom, sok esetben meg is veszem én. De együtt elmenni is szórakoztató:)

Nekünk ez vált be igazán, így tényleg mindenki azt kapja, mit nagyon szeretne:)

DE:)

Pl. én imádtam a szopipárnát, már kismamaként is könnyebb volt vele az élet (alvás, stb.), a babát pedig könnyebb vele szoptatni, lehet benne altatni. Kislányom már ovis, de imádja! Esténként az ágy mellet van, ha esetleg leesik -nem szokott:)-, puhára essen, de székmagasítónak is kiváló.

Küldök pár linket, nézd meg!

De én rugalmas hordozókendőnek is örülnék, vagy egy kézi /gépi mellszívónak. Ezeket be tudod írni a googleba, és ott tudsz válogatni:) Sok sikert a választáshoz!

Szoptatós párna: [link]

babahordozás: [link]

Mellszívó: [link]

Ezek az én kedvenceim, de millió márka van, és nagyok az eltérések minőségben és árban is.

2012. nov. 18. 11:58
 8/15 anonim válasza:
Én pl. örülnék annak is, ha a férjem befizetne egy kismamafotózásra! A pocakfotó a lényeg, de ilyenkor csinálnak a párról is, de ott is természetesen középpontban van a pocak! Nézegess ilyen képeket a neten, álomszépek!
2012. nov. 18. 12:00
 9/15 anonim válasza:
100%

én is a kismama fotót akartam javasolni. Nagyon szép emlék és most már aktuális lesz. Mi külföldön élünk,így itt elég drága,de van egy jó gépünk.Nekem a férjem készítette a fotókat és én retusáltam,de tök jók lettek,így ha nem akarsz olyan sokat költeni akkor kupon formájában ezt meg tudod oldani.Biztos örülne,plussz jó pár óra kettesben :-)

Én még ruhának,és sminkcuccnak is örülnék,ilyenkor nem érzi az ember olyan szépnek magát.Ha nem tudod konkrétan mit szeretne,mi a mérete vegyél kupont,és azt levásárolhatja.

Vagy valami kellemes program,utána már úgyse mer annyira elmenni ide-oda,aztán meg nem nagyon lesztek kettesben .-)

2012. nov. 18. 12:35
 10/15 anonim válasza:

szia.Te ismered a legjobban a feleséged és bármit is veszel neki mond el mellé hogy nagyon szereted és jo hogy gyermeketek lessz.

nekem ez esik legjobban a férjemtol.

2012. nov. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!