Apukámnak most lesz a 40-dik születésnapja, és gondoltam, hogy valami könnyűt tudnék barkácsolni, készíteni neki. tudnátok ebben segíteni nekem, hogy miket tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
nem valami költségesre gondoltam, mivel nem nagyon telik a havi zsebpénzemből! :/ valami egyszerű, de mégis külölegesre gondoltam!vagy mondhattok példákat, is hogy ti miket ajándékoztatok neki! nagyon fontos lenne! előre is köszi!:)2012. nov. 2. 11:23
1/4 anonim válasza:
Helo! Attól függ, hogy fiú avgy lány vagy!
Ha lány:
- adj neki mondjuk aftershave-t, vagy mit:D Bort, vagy valami italt. Apum például nagyon szereti az Unicumot, ezért én azt vettem neki. Lehet, például egy kép.Vagy egy dal, ha tudsz énekelni!:)
Remélem segítettem!:)
12/l
2/4 A kérdező kommentje:
szia! :)
lány vagyok. igen gondoltam már erre, csak mint már említettem, nem nagyon tudok zsebből fizetni, nem nagyon telik ajándékra! :( ezért gondoltam arra hogy valamit készítek neki. viszont a dal meg a kép jó ötlet köszi! :D
2012. nov. 2. 11:38
3/4 kalmj válasza:
Varni tudsz? Egy mobiltelefon tartót például. :)
4/4 A kérdező kommentje:
igen az is jó ötlet! köszi! :D
2012. nov. 3. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!