Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Udvari wc-t hogyan kell...

Udvari wc-t hogyan kell barkácsolni?

Figyelt kérdés
Kerestem neten tervrajzokat, de sehol sem találtam, érzésre pedig inkább nem futnék neki, mert akkor olyanra sikeredik majd, mint amit bele szokás pottyantani.
2012. jún. 14. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ásnod kell legalább két méter mély gödröt,és téglával ki kell falazni. Majd megcsinálni az ülőkét és a padlózatát,és a "házat" ajtóval.
2012. jún. 14. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Mamáméknál nyilván van egy szórólap szerűség vagy füzetecske amiben levannak írva a méretei és, hogy miért kell rendesen megépíteni meg stb :D De nem biztos, hogy ott láttam :D
2012. jún. 14. 19:33
 3/3 Napkiraly ***** válasza:

téglából is lehet, elegánsabb is.

Amúgy meg gödröt mán leírták, vastag padlót raksz rája, de az utolsó 40 centire nem csinálsz padlót. Alapvetően 4 állított oszlop van a 4 sarkában, illetve ezekre támaszkodik az ülőalkalmatosság. A tetején össze van kötve a 4 oszlop 4 gerendával, és rá van dobva egy hullámpala.

2012. jún. 16. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!