Van köztetek olyan, akinek pont Karácsonyra esik a szülinapja? Vagy ismertek ilyet? Ha igen szeretitek v nem? Ha szeretitek miért és ha nem miért nem? Nekem sajnos akkorra esik és eléggé utálom :/ Érdekelnek a vélemények!
En 24-én születtem és a névnapom is ezen a napon van. Ja és sohasem fujtam gyertyát. Szóval le vagyok tojva, nagyon nem tetszik nekem sem.
Az anyukám délután a mákos tekercsnél tartott, amikor jeleztem, elég volt bent.
én is december 25.-én születtem.:D 19/F
nincs bajom vele bár néha volt hogy elfelejtettek felköszönteni.szerencsére olyan ember vagyok akit ez nem zavar..
11-es válaszoló, 24-én születtél és ezek után Évának neveztek el?? Hát ez igazán nem volt szép a szüleidtől:D
Amúgy a gyertyás dolog ismerős...
Lányom az ÉVA nevet kapta..:)
26 éve hallgatom érte a szemrehányást..:)
Gondolkozott, Mária névre keresztelkedik, mert az 12 van egy évben!
Egy meggondolatlan szülő.
Egyik ismerősömnek van 26.-án a szülinapja. :D
ő egyáltalán nem szereti, mert nincs külön megtartva. Sőt, van hogy tortát sem kap a sütik miatt.
Hát igen ez a nuku torta a sok süti miatt nálunk is mindig így volt:(
Amúgy a névnapot illetően én most úgy gondolom, hogy engem az kevésbé zavarna, mint a szülinapom. Énsztem az egy kicsit olyan "személytelenebb" ünnep, azt inkább bent a munkahelyen szokták tudni, meg tartani.
Nekem ha vki a névnapom felejti el különösebben nem is szokott felizgatni :)
"Lányom az ÉVA nevet kapta."
Az egyik lányom Eszter-Éva, a nagyanyja után lett Éva, úgyhogy ő legalább választhat majd, hogy melyik névnapját akarja tartani /most még Eszter napkor tartjuk, 4 éves/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!