Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Van köztetek olyan, akinek...

Van köztetek olyan, akinek pont Karácsonyra esik a szülinapja? Vagy ismertek ilyet? Ha igen szeretitek v nem? Ha szeretitek miért és ha nem miért nem? Nekem sajnos akkorra esik és eléggé utálom :/ Érdekelnek a vélemények!

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 19:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

En 24-én születtem és a névnapom is ezen a napon van. Ja és sohasem fujtam gyertyát. Szóval le vagyok tojva, nagyon nem tetszik nekem sem.

Az anyukám délután a mákos tekercsnél tartott, amikor jeleztem, elég volt bent.

2012. nov. 1. 22:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

én is december 25.-én születtem.:D 19/F

nincs bajom vele bár néha volt hogy elfelejtettek felköszönteni.szerencsére olyan ember vagyok akit ez nem zavar..

2012. nov. 1. 22:55
 13/20 A kérdező kommentje:

11-es válaszoló, 24-én születtél és ezek után Évának neveztek el?? Hát ez igazán nem volt szép a szüleidtől:D

Amúgy a gyertyás dolog ismerős...

2012. nov. 1. 23:01
 14/20 A kérdező kommentje:
Vagy Ádámnak, bocsi
2012. nov. 1. 23:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem a névnapom van 24én.Éva vagyok,haverom szülinapja 24e. Ő Ádám. Anyukája Éva. Korababa. 24.hétre született.. Karácsonyi ajándék hogy ő itt van:)
2012. nov. 1. 23:15
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Párom december 27-én született, szegény mindig ki volt akadva, hogy nem kap külön ajándékot, hanem letudja mindenki egybe :) Én mindig odafigyelek, hogy érezze, nem szorul háttérbe a szülinapja a karácsony miatt!
2012. nov. 2. 07:55
 17/20 anonim ***** válasza:
40%

Lányom az ÉVA nevet kapta..:)

26 éve hallgatom érte a szemrehányást..:)

Gondolkozott, Mária névre keresztelkedik, mert az 12 van egy évben!

Egy meggondolatlan szülő.

2012. nov. 2. 09:01
 18/20 anonim válasza:
100%

Egyik ismerősömnek van 26.-án a szülinapja. :D

ő egyáltalán nem szereti, mert nincs külön megtartva. Sőt, van hogy tortát sem kap a sütik miatt.

2012. nov. 2. 10:38
 19/20 A kérdező kommentje:

Hát igen ez a nuku torta a sok süti miatt nálunk is mindig így volt:(

Amúgy a névnapot illetően én most úgy gondolom, hogy engem az kevésbé zavarna, mint a szülinapom. Énsztem az egy kicsit olyan "személytelenebb" ünnep, azt inkább bent a munkahelyen szokták tudni, meg tartani.

Nekem ha vki a névnapom felejti el különösebben nem is szokott felizgatni :)

2012. nov. 2. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:

"Lányom az ÉVA nevet kapta."

Az egyik lányom Eszter-Éva, a nagyanyja után lett Éva, úgyhogy ő legalább választhat majd, hogy melyik névnapját akarja tartani /most még Eszter napkor tartjuk, 4 éves/.

2012. nov. 3. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!