30 éves lesz a barátnőm, valami vicces meglepetést szeretnék neki, ötletek?
Nagyobb ajándéknak nem, de "kisérőnek" jó az LGT "Harmincéves vagyok" rock-musicaljének lemeze.
Egyébként ne feledd, nem magadat ajándékozod meg, hanem a barátnődet. Ne a te ízlésed vezéreljen, hanem picit bújj bele a bőrébe, és azt add, aminek örülne. (Pl. lehet, hogy nagyon romantikus egy szerenád, de lehet hogy utálja).
Kérd meg a kezét!
(Vicc nélkül. A nők életében jelentőséggel bír a harmadik x átlépése. A férfiak nem agyalnak ennyi idősen még a korosodásról, de a hölgyek igen. Számot vetnek eddigi életükről, mit értek el, kivel. Terveket szőnek, célokat tűznek ki. A leggyakoribb cél a családalapítás. Hiszen a nő kiöregszik a gyermekvállállasból. Amelyik nő harminc éves koráig nem vállalt gyereket, az vagy letesz róla, vagy szinte azonnal szeretne.
Ha komolyak a szándékaid, vigyázz nehogy lecsússz a lehetőségről! Nehogy jöjjön egy másik férfi, aki megmeri lépni és megkérje előleld a kezét.
/hozzáteszem, nálunk én voltam ez a harmadik fél... és nejem nem bánta meg. 8 éve vagyunk együtt, két imádni való , okos, bájos csemeténk van. A volt barátja mai napig megfáradt agglegény./
jaj, nem volt érthető a kérdés: lány vagyok, és a legjobb lány barátnőmet akarom meglepni (nem kapcsolat).
Utólag visszaolvasva tényleg félreérthetően írtam ki.
Meglepetésbulit kapott, és szuper volt, este még kinect-bajnokságot is rendeztünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!