Mivel lephetném meg anyukámat? A 40. szüklinapja lesz, már vettem neki ajit, de valamivel megszeretném lepni, de pl. meglepi bulit nem akarok, csak valami jót, pl. feldíszíteni a házat meg ilyesmi. Van ötletetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 16:24
1/7 anonim válasza:
szerintem takarítsd ki a kecót,annak nagyon fog örülni:) Ha tudsz főzni/sütni akár csinálhatsz neki tortát/sütit,vagy összedobhatsz egy finom vacsorát.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát, végülis oké, csak az a gond, hogyő szokott értem a suliba jönni, pont azon a napon... De a süti sütés oké, köszönöm:)
2012. okt. 14. 17:12
3/7 anonim válasza:
Mit szólnál hozzá,ha írnál neki egy verset? Ha nekiülsz, akkor összelehet hozni valamit. Nem kell művészinek lennie,de ha benne van az,hogy szereted az is elég és örök emlék.
5/7 anonim válasza:
Mondd neki,hogy nagymama lesz, hamarosan.
6/7 A kérdező kommentje:
Eleve rend van mindig a szobámban, és még csak 13 leszek :) Szal... :D
2012. okt. 15. 17:05
7/7 anonim válasza:
Ha tudsz rantotat vagy palacsintat csinalni akor vigyel neki agyba regelit (hetvegen ha hetkoznap nem ersz ra) ha futja a zsebpnzedbol vegyel 1 csokor viragot aztan oleld meg es mond neki h nagyon szereted minden anya atol a legboldogab ha azt mondja neki a gyereke h "szeretlek anyuci" hacsoszandek nelkul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!