6 éves kislánynak szeretnék csodaszép szülinapi verset, valaki tud írni?
Nem akarok gonosz lenni, csak nekem is van két gyerekem: egészen biztos vagy benne, hogy egy 6 éves kisgyerek értékelni tud egy verset, amit neki írtak?
Gyerek és gyerek közt óriási különbségek vannak, és te ismered.
Csak az én környezetemben élő 6 évesek még sokkal jobban örülnek egy tortának, amit "csak neki sütöttek", mint egy versnek.
Őszintén: szerintem egy hat éves nem örül egy versnek, akármilyen szép is.
Legalábbis a körülöttem lévő gyerekekből kiindulva...
édes kicsi szép leányom,
te vagy az én virágom.
édes kicsi életem,
te vagy az én egyetlenem.
ezt a verset neked írom,
mert ma van a 6. szülinapod.
inkább süss neki egy személyre szóló tortát.
akár úgy, hogy a kedvenc mesefigurájának az alakjával.
mi annak idején Süsü formájút sütöttünk, és zöld krémmel vontuk be. nagyon örült neki.
a levágott piskóta-eseléket pudinggal öntöttük le, és úgy ettük...
Egyetértek azzal, hogy egy 6 éves gyerek nem értékeli még a verset. Nagyon szép gondolat, hogy ilyent szeretnél adni és ha illedelmesen végig is hallgatja, egy tortának tényelg sokkal jobban örül. De a szülőket biztos meghatod vele. Persze mindenki más, és ha valamilyen kedves, rímes esetleg vicces verset mondasz, lehet, hogy tetszeni fog neki. Amit itt írt valaki vers, nagyon jó egyébként :) De én úgy gondolom, ez fordítva sokkal jobban működik, vagyis, mamikor a kisgyermek szaval a szüleinaek, nagyszülőknek :)
Megírnád végül, hogy melyik verset választottad és mit szólt hozzá a kislány? Őszintén kiváncsi vagyok rá!
Tündöklö kis rózsácskám
Piciny lányom te vagy ám
Azért gyűltünk mi össze
Mert ma van szuletêsed unnepe
Tündöklö kis rózsácskám
Piciny lányom te vagy ám
Azért gyűltünk mi össze
Mert ma van szuletêsed unnepe
Így kívánunk boldogságot:
A te egész családod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!