Nagymamának milyen tortát csináltassunk?
Az ízre fektessétek a hangsúlyt. Ő neki már szerintem úgy sem elsősorban a kinézet lesz a fontos, hanem a gesztus. :)
Egy sima csokitorta is lehet különleges, ha úgy csinálják meg külsőre:
Egy túrótorta is isteni tud lenni. Lehet szívformájú is a torta.
sajnos nekem a tortasütési technikám egyenlő a nullával. 2éve próbálkoztam vele, de valahogy nincsennek meg hozzá a képességeim, hogy ez sikerüljön is normálisan. :) másrészt az idő...
tudom közhely, de se időm, se készségem hozzá. Egyedül gyümölcstortát szoktam sinálni készen kapható piskótalappal és pudinggal. :DD
nézd, olyan szépen meglehet csinálni, nem "muszáj" öregesnek lennie!képek terén nem is kicsit szaladt el velem a ló, ezért bocsi, remélem tudok neked segíteni!:)
ha mégis öregesnek találod, legalább tudsz belőlük ötletelni!:)
(ezek egy városomban lévő cukrászda képei,nem mondanám őket profiknak, tehát ha valami megtetszik, tuti,hogy bármelyik cukrászda elkészíti nektek!)
ezt pedig a neten találtam,gyönyörű *-*
Remélem nem csak én éheztem meg a képek végére, soha az életben nem lennék ilyen kreatív szerintem. Bár ha ott lennék,hogy ez lenne a munkám lehet megeredne a fantáziám.
nagyon szívesen :) azért kíváncsi vagyok,hogy hogy döntöttetek.
Igen az utolsó epres csokis istenien néz ki. Tolnám a fejembe... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!