Már csk egy napom van. Mit készísek az anyukámnak
születésnapjára?
Ami most nagy divat és én ezzel lepem meg a szülei karácsonyra, az az, hogy fogom egy régi babakori fotómat és beöltöztem ugyan úgy és megpróbáltam ugyan azon körülményekközött, ugyan olyan pózolással létrehozni magamról a képet. Majd fogok egy dupla képkeretet. Az egyikbe a régi képet rakom, a másikba meg a "rekonstrukciót".
Szerintem nagyon vicces :) és a szüleim is fognak örülni neki, mert mi mást vehetnék amit ők maguk még nem vettek meg???
2012. szept. 26. 14:51
Szokott CD-t hallgatni? Pl. kocsiban...
Akkor Apud segítségével tudsz csinálni egy válogatást a kedvenc számaiból.
2012. szept. 26. 14:54
Esetleg sütni vmit?
Ha van muffinformád, akkor azt a legegyszerűbb és biztos van alapanyag hozzá otthon.
2012. szept. 26. 14:57
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi az összes választ. Muffini még életemben nem csináltam. Az a fotós dolog az nagyon tetszik, csak ne mindig rólam kapjon valamit, mert a múlt szülinapjára egy ceruzával rajzolt (grafit) képet kapott amin én és a testvérem voltunk. Az elég jól sikerült. A zenés dolog meg úgy van, hogy ha egyedül utazik, akkor szereti a csendet és nem hallgat zenét. Viszont ha velünk, akkor beszélgetünk. Amúgy aminek nagyon örülök, az az, hogy olyanok vagyunk mint a barátnők, és nagyon szeretem Őt.
Muffint sütni nagyon egyszerű, nyugodtan próbáld meg. :)
2012. szept. 26. 15:26
Vagy lehetne azt is, hogy mondjuk hétvégén hagyod pihenni. Ágyba vinnéd neki a reggelit, kitakarítanál helyette, megmasszíroznád, szép frizurát készítenél neki, kisminkelnéd, vagy készíthetsz neki arcpakolást is. Aztán persze ehhez jöhet még valami kézzel készített dolog, ha szeretnéd.
2012. szept. 26. 15:34
7/11 A kérdező kommentje:
Amikor fáradt vagy kint az udvaron segít a nagyszüleimnek akkor én nagyon sokszor ki szoktam takarítani az egész házat. Ez a hétvégés dolog azért nem jó, mert lakodalomba megyünk. Azutáni hétvégén pedig welnessbe.
8/11 A kérdező kommentje:
9/11 anonim válasza:
Én már készítettem anyukámnak kuponokat.
Fogtam egy A4-es papírt (színes, kemény kartonos a legjobb) és ráírtam sok féle eseményt (pl.: Sokáig aludhat, Ágyba viszem a reggelit, Felmosok és kiporszivózok, Moziba viszem anyut...). Ezeket szétvágtam és egy borítékba tettem. Úgy emlékszem, 2 hét alatt elfogyott neki és már karácsonyra is ilyet kért.
2012. szept. 26. 15:56
10/11 anonim válasza:
Kishugom (szintén 13éves) kiégetős gyurmából, drótokból, fonalakból szokott ékszert készíteni. Hobbiboltba mindent kapsz hozzá, akár karkötőkapcsot akár a fülbevaló akasztóját fillérekért. Nálunk mindenki nagyon örült az ilyeneknek!:)
2012. szept. 26. 16:14
Kapcsolódó kérdések: