Mit vegyek anyukámnak születésnapjára?
Jövő héten lesz anya szülinapja és teljesen tanácstalan vagyok, ötletem sincsen mit vegyek neki.
Nem akarok tucat dolgot (értem ezalatt a parfümöt, könyvet, fürdőcsomagot, szépségápolási csomagot) hanem valami személyesebbet, valami ötleteset.
15 ezer forintot tudok rászánni.
Segítenétek?
süss vagy főzz neki valamit,ha nem olyan szuper különleges,akkor is 100% siker
vagy vegyél neki olyan bögrét vagy táblácskát ami az anyukákról szól.
írj neki verset
vagy van egy ötletem,ami lehet hogy h hülyeség,(bár az én anyum tuti örülne ilyennek,mert ő nem dolgozik annyit,csak apának besegít papírmunkában,így ő végzi a legtöbb házimunkát)hogy csinálj kis papírokra kuponokat,hogy: felmosás,mosogatás,portörlés stb. jó lehet h ennek alapvetőnek kéne lennie,de szerintem ez is egy aranyos gesztus.
második vagyok.
ha nem tudsz sütni,vagy nem akarsz vagy ilyesmi akkor esetleg még azt is megcsinálhatod,hogy csináltatsz egy tortát,amin az anyukád,vagy te fényképed van a tortán. mármint olyan ostyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!