Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Miképp tudnám ezt a szülinapi...

Miképp tudnám ezt a szülinapi "ajándékot" kivitelezni?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy barátomnak 21. születésnapja lesz és mivel ő elég gazdag és mindene megvan, én nekem meg pénzem szinte semmi, így kitaláltam számára a legtökéletesebb ajándékot, ami nagyon nagy tervezést, jó pofa ötleteket igényel. Tudni kell barátomról, hogy borzasztó jópofa, humoros és romantikus gyerek, szóval nehéz vele felvenni a versenyt meglepikben, ezért is kell nagyon kitennem magamért:)

a lényeg, hogy azt terveztem neki, hogy reggel ébredéstől kezdve egy rejtvény sorozatot indítok el neki, ami sok állomásból áll, ahol mindig cselekednie kell valamit és kap egy jutalmat, amit felhasználva továbbjut mindig a következő állomásra!!!! ezeknek persze olyannak kéne mindnek lennie,amik jópofák, viccesek és élményt nyújtanak neki. tudtok-e ezekre hozni példát, ismertek-e ilyen történetet? (gondoltam már az elejére pl, hogy hajnalban küldök neki smst, hogy a fiókjában van egy cetli, ahol talál egy e-mail címet, lépjen be. ott kap egy levelet, ahol megkapja az első utasítást....elmegy a főtérre ahol egy barátja várja gitárral kalappal és össze kell gitároznia egy csoki árát, azt oda kell adni fizetség gyanánt a bálterm biztonsági őránek aki beengedi és ott elkezdi vetíteni neki a filmet, amit összevágtam neki, abból totó és így tovább stb..........

ÖTLET??????

köszönöm előre is, aki megszán :)

2012. szept. 5. 22:25
 1/5 nevem-senki válasza:
Ötletem -még- nincs, de az alap koncepció nagyon eredeti. Szerintem én is ki fogok próbálni hasonlót. :)
2012. szept. 6. 07:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen Woody Allen film.
2012. szept. 6. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
21 éves korára hogy gazdagodott meg?
2012. szept. 6. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:

fhú és melyik az a film, esetleg emlékszel a címére?? az jó lenne :)

a 3. kommentelő kiragadta a dolgok lényegét...de kérdésére felelve, nem ő gazdagodott meg, hanem jómódú családból származik.

2012. szept. 6. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehetne olyan is hogy valahova egy kulcs úgy becsomagolva, hogy sok doboz egymásban egyenként papírba csomagolva, és akkor a nagy dobozból lesz végül egy icic-pici amiben van egy kulcs rejtvénnyel.Az is jó ötlet, hogy a haverokat bevonod, bár ez tényleg nagy szervezést igényel. Lehetne olyan feladat is, h számolja össze vhol a macsakaköveket, és ha bemondja vhol a jó számot, akkor kap infot a továbbiakra. Ha egész napos feladat, akkor figyelj arra, hogy legyen közben étkezős/ivós feladat,h ne haljon éhen:)
2012. szept. 20. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!