Milyen ajándékot vehetnék egy gazdag lánynak?
A legjobb barátnőm. Már szinte mindene megvan. A szülinapi partijára, amit a szülei rendeznek, olyan drága ruhában megy, amit én megfizethetetlennek tartok. Azt mondta, hogy nem kell neki ajándék, elég ha ott leszek, mert neki csak ez számít.
Van egy közös ismerősünk, egy srác, aki tetszik neki. Tudom, hogy az lenne a legnagyobb ajándék, ha összejönnének azon az estén, de egy pasit nem tudok neki ajándékba adni. :D Segítség!
A pasi ügyet nem tudom, hogy hogy oldjam meg.
Barátnőm szókimondó, kedves, nem beképzelt, okos, vicces, komoly (máramikor), kicsit elkényeztetett (de én szeretem benne, hogy van önbizalma), merész (bár a srácnak nem merte elmondani, hogy tetszik neki) és még sorolhatnám.
A srác kicsit visszahúzódó, komoly, de kedves és segítőkész, lehet vele viccelődni és talán mintha kicsit tetszene neki barátnőm. De fogalmam sincs hogyan csináljam. Valakinek valami ötlet?
A pasik nem rendelésre jönnek össze lányokkal, vagy, ha igen, az csupán alkalmi marad.
Vegyél inkább virágot!
Én ezt készítem apukámnak, ha már régóta a barátnőd, és igazán ismered, akkor te is elkészítheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!