SOS! Mit vegyek Apu 50. születésnapjára?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz Apukám 50. születésnapja és szeretnék Neki valami NAGYON JÓ ajándékot venni! De semmi ötletem...Az a baj, hogy nem nagyon érdeklik az ilyen külsőségek (óra, parfüm stb stb.) képet rólunk Tesómmal már csomószor kapott. Szeret horgászni meg, a ház körüli tevékenységeket, számítógépes játékokat plusz építőipari vállalkozása van, de nem tudom. Ő esőmérőt kért, de a barátnője azt már megveszi neki...-.-' Tavaly vettünk neki halradart, de most erre semmi ötletem! Szeretnék valami nagyon különleges ajándékot! Légyszi segítsetek! 24/L2012. aug. 2. 15:47
2/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet csak az a baj, hogy nem értek hozzá!! Melyik lenne a legjobb meg ilyenek...:D
2012. aug. 2. 15:54
3/8 anonim válasza:
valami fiú ismerős aki horgászik? nem vagyok nagy horgász nekem tesóm vásárolta mindig a botokat meg mindent így nem nagyon tudom.:/
4/8 anonim válasza:
Valami régi cuccát beújítani pl. fűnyíró, sarokcsiszoló, kulcs készlet...
Még régen volt egy olyan ötletem a papám születésnapjára, sok-sok évnyi vasútaskodás miatt a tortájára marcipánból egy megrakott rozsdás barna vagont rakni, de mire ez eszembe jutott addigra már több éve halott volt.
Nálatok valami építményt vagy valamit amit nagyon szeret.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én nem vettem semmit apum szülinapjára hanem csináltam neki egy videót amin a család képei voltak rajta meg a bulis képei és a kedvenc zenéje ment alatta,olcsó és nagyon szép ajándék lenne apukádnak,biztos vagyok benne hogy nagyon meghatódna :)
7/8 anonim válasza:
Horgászcuccot felejtsd el, komoly cucc túl drága.
Értelmes mobil, autóba kütyü (mp3 lejátszó vagy gps), de aminek legjobban örülne az az egy hét magány.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek! Az a baj, hogy csomo kepet meg videot kapott mar tolunk...:/ Mobilja meg van mar...:( Horgaszcuccrol tobbiek is lebeszeltek szoval meg mindig eleg tanacstalan vagyok... Marad az egy het magany!!:D
2012. aug. 3. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!