Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » SOS! Mit vegyek Apu 50....

SOS! Mit vegyek Apu 50. születésnapjára?

Figyelt kérdés
Jövő héten lesz Apukám 50. születésnapja és szeretnék Neki valami NAGYON JÓ ajándékot venni! De semmi ötletem...Az a baj, hogy nem nagyon érdeklik az ilyen külsőségek (óra, parfüm stb stb.) képet rólunk Tesómmal már csomószor kapott. Szeret horgászni meg, a ház körüli tevékenységeket, számítógépes játékokat plusz építőipari vállalkozása van, de nem tudom. Ő esőmérőt kért, de a barátnője azt már megveszi neki...-.-' Tavaly vettünk neki halradart, de most erre semmi ötletem! Szeretnék valami nagyon különleges ajándékot! Légyszi segítsetek! 24/L

2012. aug. 2. 15:47
 1/8 anonim válasza:
különleges horgászbot?
2012. aug. 2. 15:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet csak az a baj, hogy nem értek hozzá!! Melyik lenne a legjobb meg ilyenek...:D
2012. aug. 2. 15:54
 3/8 anonim válasza:
valami fiú ismerős aki horgászik? nem vagyok nagy horgász nekem tesóm vásárolta mindig a botokat meg mindent így nem nagyon tudom.:/
2012. aug. 2. 15:56
 4/8 anonim válasza:

Valami régi cuccát beújítani pl. fűnyíró, sarokcsiszoló, kulcs készlet...

Még régen volt egy olyan ötletem a papám születésnapjára, sok-sok évnyi vasútaskodás miatt a tortájára marcipánból egy megrakott rozsdás barna vagont rakni, de mire ez eszembe jutott addigra már több éve halott volt.

Nálatok valami építményt vagy valamit amit nagyon szeret.

2012. aug. 2. 16:56
 5/8 rastaman95 válasza:
szilvásbuktát!
2012. aug. 2. 17:08
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Én nem vettem semmit apum szülinapjára hanem csináltam neki egy videót amin a család képei voltak rajta meg a bulis képei és a kedvenc zenéje ment alatta,olcsó és nagyon szép ajándék lenne apukádnak,biztos vagyok benne hogy nagyon meghatódna :)

2012. aug. 2. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Horgászcuccot felejtsd el, komoly cucc túl drága.

Értelmes mobil, autóba kütyü (mp3 lejátszó vagy gps), de aminek legjobban örülne az az egy hét magány.

2012. aug. 2. 21:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek! Az a baj, hogy csomo kepet meg videot kapott mar tolunk...:/ Mobilja meg van mar...:( Horgaszcuccrol tobbiek is lebeszeltek szoval meg mindig eleg tanacstalan vagyok... Marad az egy het magany!!:D
2012. aug. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!