Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátom 19....

Mit vegyek a barátom 19. születésnapjára?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én gravíroztattam, 3D-ben a képünket egy üvegkockába. Valami olyat vegyél neki, aminek örülne.
2011. nov. 28. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a férjemnek minden alkalomra, szülinap, névnap, karácsony, házassági évforduló..stb mindig olyan ajándékot vettem aminek örülne, vagy amire vágyott épp.Igaz nekem nem volt érdekel és alig vártam, hogy megunja, de nagyon imádta eddig minden ajándékom. pl: PS2

szóval , ha azt akarod, hogy nagyon örüljön, akkor tudakold ki mire vágyik, mire van szüksége.Ha nem romantikus a barátos, nem ajánlom a bigyuszokat,dísztárgyakat.örül majd neki ,de nem fogja nagy számnak tartani. Ahogy én megfigyeltem a finom szülinapi ebéd és torta,amit magad készítesz ezerszer jobb ajandék, mint pl egy fénykép rólad :)

2011. nov. 28. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha dohányzik mondjuk szivar. Ha meg nem vakkor alam finom bort:D
2011. nov. 28. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Került a dísz- és hasonló giccses tárgyakat! Én mindig valami személyeset próbálok, amit nem leveszek egybolt polcáról, száz másik ugyanolyan közül, hanem valami egyedit, ami nem csak egy ajándék, hanem kötődik is hozzá! Legyen valami személyes benne!

Vagy ha csak úgy vásárolok valamit, akkor mindenképpen olyat, amit éppen szeretne!

2011. nov. 28. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Makita gyalugépet
2011. nov. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!