Kerdesesficko16 kérdése:
Jó ötlet a TESCO-ban születésnapot tartani?
Figyelt kérdés
A 15 éves lányom szerintem örülne, ha ott tartanánk.2012. júl. 27. 22:40
1/12 anonim válasza:
Tescoban szülinap? Úgy érted, hogy az áruház területén vagy az áruházhoz tartozó üzletsor éttermében? Előbbit el se tudom képzelni, szerintem kivitelezhetetlen.
2/12 anonim válasza:
aha és közben énekeld hogy a legkisebb is számít XD
3/12 anonim válasza:
Szerintem biztosan örülne neki, meglepetésképpen elvihetnéd a sport, illetve számítógép osztályra ahol kitombolhatná magát, majd levezetésképpen a pékségeknél a sajtosstangliknál falatozgathatnátok.Végül pedig a kijáratnál lévő tekerős automatáknál megjutalmazhatod egy gumilabdával de szigorúan akkor ha jól viselkedett!Ha a végén húzni kezdené a száját ajánld fel neki a tolókocsiból a 100-ast
Remélem segítettem és ne feledjétek "a legkisebb is számít" ;)
4/12 anonim válasza:
Szerintem étteremre gondolt.Így trollmentesen csak azt tudom mondani, hogy esetleg elmehettek egy étterembe, de ne ott fújja el a gyertyákat :D
5/12 anonim válasza:
Ez azzzzzz!!!
Látom magam előtt.
Kb fél óra séta, közben mindent összeszedtek.
Hűtőpultnál dobozból torta ki, gyertya rá....
Király!
6/12 anonim válasza:
Tök jó!
-Bazz muter nincs itthon pezsgő!
-Kiugrom érte a Tescoba...na itt is vagyok.
7/12 anonim válasza:
Eddig azt hittem, hogy a tesco lúzer hely, nem gondoltam, hogy vannak olyanok, akik erre vágynak...
8/12 anonim válasza:
Ha esküvői szertartás kezdődhet egy presszóban, akkor születésnapi buli is áruházban. De akkor legyen valami ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=Rt190ZRqGaw&feature=related
10/12 anonim válasza:
13 vagyok és írtó ciki lenne..
Inkább NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!