Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Holnap megyünk szülinapozni,...

Holnap megyünk szülinapozni, nekem kellene vinnem valamit?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk a párom nagymamájának a születésnapjára. Úgy gondolom én külön nem kell vigyek semmit, hiszen a párom családjával megyek. Vagy kellene?
2012. júl. 21. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha főként kedveskedni akarsz, akkor vihetsz úgy, hogy mondod 'Én is gondoltam magára külön is' : ) Lehet jól esne neki:)
2012. júl. 21. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg egy szál virágot vigyél.
2012. júl. 21. 22:13
 3/9 A kérdező kommentje:
az olyan különcködésnek tűnik...:-S Bizonytalan vagyok...
2012. júl. 21. 22:13
 4/9 A kérdező kommentje:
igen a virágra én is gondoltam, lehet az lesz
2012. júl. 21. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok: Én sem valami nagyobb ajándékra gondoltam, esetleg 1szál virág, vagy 1 desszert. Ez még nem lenne különcködés, de jól esne neki, hogy személyesen is gondoltál rá:)
2012. júl. 21. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Én mindig adok párom nagyijának külön is ajándékot. Ha nem tenném, olyan lenne, mintha nem érdekelne a dolog és csak az ingyenkajáért mentem volna.

Persze elég valami apróság is: virág, desszert, egy abrosz, váza, vagy bármi.

2012. júl. 21. 22:26
 7/9 A kérdező kommentje:
:) nem gondolom azt, hogy ez az ingyen kajáról szólna...Meg kellett volna kérdeznem a páromat :)) :-O
2012. júl. 21. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, meg kellett volna kérdezned a párodat. Azért jó előre tudni, hogy a nagyi zsémbes, öreg, mélyen vallásos, házsártos öregasszony, akinek bármit viszel úgysem lesz jó, ha nem viszel semmit, természetesen akkor sem, avagy olyan aki megsértődik, ha kis unokája párja "különcködik", esetleg jól esne neki.

Én összeszedném a legjobb tudásom és sütnék egy tálca sütit, vagy egy kis kosárnyi pogácsát, ennyi talán belefér. Így látatlanban én sem tudok jobbat.

Amikor először mentem a párom nagyszüleihez rákérdeztem a páromnál, ő azt mondta hogy eszembe se jusson semmit vinni. (Persze az nem szülinap volt, így passz)

2012. júl. 21. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt a pároddal még előbb kellett volna megbeszélni, hogy közösen vesztek ajándékot ketten, vagy beszállsz a családi közös ajándékba.

Egy szál virággal, bonbonnal vagy sütivel nem lehet hibázni.

2012. júl. 22. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!