Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Éreztetek valami különlegeset,...

Éreztetek valami különlegeset, hogy betöltöttétek a 30-at?

Figyelt kérdés
Átértékeltetek dolgokat??Nőcik!!
2012. júl. 21. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Én azt éreztem, hogy öregszem, és nem értem el semmit az életben. Néha szeretném letagadni a korom. Mi lesz ha negyven leszek?
2012. júl. 21. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bennem akkor tudatosult, hogy nem maradok örökké fiatal. Eléggé megviselt lelkileg. A 31, 32 már nem.
2012. júl. 22. 00:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kölyöknek éreztem magam még utána is. 33 éves korom körül kezdtem el érezni, hogy kezdek nővé átminősülni. Ez a folyamat még tart. Egyre teljesebbnek érzem magam. 36 éves vagyok.
2012. júl. 22. 02:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor éreztem, hogy felnőttem. Tök jó, utoljára 13 évesen éreztem hasonlót :)
2012. júl. 22. 04:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hogy jó lenne 20-nak lenni.

Amikor a 40-et, akkor hogy jó lenne 30-nak lenni.

Amikor az 50-et, hogy jó lenne mégiscsak 20-nak lenni :)

2012. júl. 22. 07:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

En azt ereztem, hogy ideje lenne megkomolyodni... De nem megy:)))

Amugy nem izgat a kor, olyan geneket orokoltem, hogy nem latszom annyinak amennyi vagyok, igy fordulhatott elo,hogy tavaly (32) meg elkertek egyszer a szemelyimet, mikor cigit vettem:))) Rendkivul vicces, mikor a penztaros probal flegmazni: Tenyleg, cigit szeretnel? Lathatnek egy szemelyit? Hogyne. 32 vagyok:) Es kiul a D az arcara;)))

2012. júl. 23. 07:26
 7/9 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok:-)Köszönöm!Amúgy engem is folyamatosan letegeznek, de attól kapok frászt, mikor férfiak. "Szia" - mondja ismeretlenül, akkor azért úgy odamondanám, hogy "helló, de ne tegeződjünk már, mert akár gyerekem is lehetne" - de nem látszik, ezek szerint, volt, hogy engem is diáknak néztek, pedig már túl vagyok rajta, egy jó 15 éve...szép napot mindenkinek!
2012. júl. 23. 08:10
 8/9 anonim ***** válasza:

De jó, pont csak én kaptam egyedül értékelést!:)

Én is utálom, amikor valaki nem tudja az illemet. Túl gyakori, hogy letegez valaki egy hivatalos szituációban, amikor járna nekem az előzékenység, vagy tegeződést kezdeményez valaki, akinek nem lenne indokolt.

2012. júl. 23. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

En nem hiszek a magazodasban. Egyedul akkor szoktam kikerni magamnak a tegezest, ha valaki idosebb es elkezd folenyeskedni, kozben letegez... Ekkor szoktam csak kikerni magamnak a "libapasztorkodast":) De amugy nem zavar, sot.

Hiszem, hogy tegezve is lehet szeretni es magazva is el lehet kuldeni a p... :)

2012. júl. 23. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!