Éreztetek valami különlegeset, hogy betöltöttétek a 30-at?
Igen, hogy jó lenne 20-nak lenni.
Amikor a 40-et, akkor hogy jó lenne 30-nak lenni.
Amikor az 50-et, hogy jó lenne mégiscsak 20-nak lenni :)
En azt ereztem, hogy ideje lenne megkomolyodni... De nem megy:)))
Amugy nem izgat a kor, olyan geneket orokoltem, hogy nem latszom annyinak amennyi vagyok, igy fordulhatott elo,hogy tavaly (32) meg elkertek egyszer a szemelyimet, mikor cigit vettem:))) Rendkivul vicces, mikor a penztaros probal flegmazni: Tenyleg, cigit szeretnel? Lathatnek egy szemelyit? Hogyne. 32 vagyok:) Es kiul a D az arcara;)))
De jó, pont csak én kaptam egyedül értékelést!:)
Én is utálom, amikor valaki nem tudja az illemet. Túl gyakori, hogy letegez valaki egy hivatalos szituációban, amikor járna nekem az előzékenység, vagy tegeződést kezdeményez valaki, akinek nem lenne indokolt.
En nem hiszek a magazodasban. Egyedul akkor szoktam kikerni magamnak a tegezest, ha valaki idosebb es elkezd folenyeskedni, kozben letegez... Ekkor szoktam csak kikerni magamnak a "libapasztorkodast":) De amugy nem zavar, sot.
Hiszem, hogy tegezve is lehet szeretni es magazva is el lehet kuldeni a p... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!