Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
a barátnomnek jul. 19 én lesz a szulinapja de nem tudom mit vegyek neki SEGITSÉG!"2012. júl. 16. 16:53
1/3 anonim válasza:
vmi plüss állatot vagy szivecskés kispárnát vagy csomó hgelyen lehet olyat h pl egy közös képeteket rányomattatod egy bögrére vagy puzzle-t csináltatni belőle stb nem drágák 2000ft körül már csinálnak ilyet
2/3 A kérdező kommentje:
koszonom szépen
2012. júl. 16. 19:37
3/3 D.Đ válasza:
Amikor olvastam nekem is ilyen kis szivecskés plüssök és Szivecskés kerámia dolgok jutottak eszembe, valamint van olyan nyakláncba meg kulcstartóba amin két elfelezett szivecske van ilyesmiknek biztos örülne:D Vagy sztem azzal is lenyügöznéd hogyha elvinnéd valamien étterembe vacsorázni és vennél neki egy szép csokor rózsát meg valami pezsgőt:D Vagy akár valamien ékszert, van olyan nyaklánc amin kis szivecskés diszek vannak és egy "love"-s medál is vanrajt. b De szerintem az éteremmel nagyon lenyügöznéd főleg ha kapna a vörös rózsa mellé merci-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!