Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Édesapámnak most lesz a 60. születésnapja. Mivel ajándékozzam meg? Valaki valami jó kis ötletet?2012. júl. 13. 08:56
1/7 anonim válasza:
Esetleg egy üveg vörösbor? Vagy valami más alkohol tartalmú ital? Persze, ha egyáltalán fogyaszt alkoholt.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem fogyaszt alkoholt a szíve miatt. Én valami emlékezetesre gondoltam.
2012. júl. 13. 09:24
3/7 anonim válasza:
Amúgy jó ez a kérdés, mert az én apám is pont nemsokára lesz 60 éves. :) Esetleg valami különleges cigarettát, vagy szivart? Feltéve, ha dohányzik. Gondolom a tortát a család többi tagja intézi. Nem tudom esetleg gyümölcskosarat? Vagy elmenni kirándulni, valami szép helyre?
4/7 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy befizetni valami welnesses kényeztetős hétvégére, de gyedül nem biztos, hogy el menne.
2012. júl. 13. 10:03
5/7 anonim válasza:
Anyukáddal? Vagy valamelyik barátjával? Úgy talán több kedve volna. Vagy esetleg veled?
6/7 A kérdező kommentje:
Anyukám már nincs :( Én dolgozom, de talán valamelyik barátjával meg lehetne beszélni!
2012. júl. 13. 10:39
7/7 anonim válasza:
az öregek 99% a szereti a tvt nézni mért nem evszel neki egy szép tvt :D
vagy valami jo nagy könyves polcot ha sokat olvas!
mit tuc rola? van hobbyja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!