Mit vegyek magamnak? Ha szülinapomra kaptam kb.180 ezer forintom és nem tudom mire költeni? 16 vagyok fiú
Figyelt kérdés
#születésnap #Mit vegyek magamnak? költeni
2012. júl. 3. 14:55
11/51 anonim válasza:
Tánctanfolyamra is mehetnél, hidd el később még értékelni fogja valaki :)
12/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok ötletet! :D
2012. júl. 3. 22:33
13/51 anonim válasza:
Konditerem, szépségszalon, plasztikai sebész, hogy legalább szép legyél. :D
14/51 anonim válasza:
Vegyél egy mocit,vagy egy dobszerkót.
15/51 anonim válasza:
Semmit. Apádtól úgyis megkaptad a legfontosabbakat: motor, autó, 3d-s plazma. Így majd megtanulod értékelni azt a 180ezer forintot is, biztos. Gratulálok. Sok bölcs szólás-mondás jutott most eszembe...
16/51 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy sokaknak ez három havi bére! :P
Félre ne érts, nem sajnálom tőled, csak megjegyeztem...
17/51 anonim válasza:
Fektesd be. Vagy add nekem...:)
18/51 inter456 válasza:
ha jól tudom akkor ti gyzdegok vagytok ha i.lyenek vannak menj és szórakozz vele pl. discózz 16 nál si.mán lehet
(14 vok és már rendszeresen megyek vagy vegyél valami jó játékot ami érdekel vagy ha tényleg nem tudod akkor ragd félre (16 évesen szerintem nem nagyon érdekel a tanulás :DDDD
19/51 anonim válasza:
vegyel egy annyi libat, amennyi kijon. es huzd a kis faszodra oket minden nap. igy legalabb neha libaboros leszel. gondolom sokminden nem hat meg te kis elkenyesztetett papamama kicsi kolyke. amugy pedig, kamu az egesz!
20/51 anonim válasza:
látom nagyon elvagy kényeztetve meg minek 2 kocsi ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!