Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Hogyan ünnepeltétek meg a 18....

Hogyan ünnepeltétek meg a 18. szülinapotokat?

Figyelt kérdés
:)

2012. júl. 2. 18:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyaralást kaptam, Görögországba mentünk (családdal). Nagyon jó volt. :)
2012. júl. 2. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Eszméletlenül.
2012. júl. 2. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Dolgoztam, a 18-dik születésnapomon,és amikor hazamentem senkinek nem jutott eszébe hogy szülinapos vagyok..Elég lehangoló érzés volt,hogy a szüleim sem köszöntöttek fel.De még a nagy barátok sem.

Így ma már nem jelent semmit nekem a születésnap. Az is egy nap és csak tudatosul bennem,hogy újra 1 évvel öregebb lettem.

2012. júl. 3. 02:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Amikor az én szülinapom volt akkor apám még egy strandon dolgozott és elintézte nekem hogy aznap ingyen bemehessünk és egy teljes medencét foglalt le csak nekem meg a haverjaimnak. Ez úgy volt hogy reggel kezdtük el ünnepelni aztán délbe pedig egy grill party volt ugyanott amit egyik haverom csinált, utána fürdőzés persze egy valag pia elfogyott :D Aztán kis pihenő és este egy rohadt nagy medencés éjszakai bulizás volt ott amikor már minden meghívott haver és rengeteg csaj volt ott. Szerencsére módjával tudtunk ünnepelni így nem csináltunk a strandnak nagy munkát takarítás szempontjából, de piszok jól érezte mindenki magát főleg én, meg ugye azon a napon jöttem össze a barátnőmmel akivel még mindig együtt vagyunk és jövőhéten lesz már 3 éve :) Durva buli volt az, annál jobb nem lesz már az is biztos :(
2012. júl. 3. 10:35
 15/15 Rick Grimes válasza:
Még csak 17 vagyok...de ha eljön a 18. születésnapom valószínűleg a barátnőmmel töltöm majd.
2012. júl. 17. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!