20 év fölötti srácok férfiak! Válaszolnátok a kérdéseimre?
A párommal két nap különbséggel ünnepeljük a születésnapunkat, ami hamarosan esedékes. A születésnapi ajándékainkat már átadtuk még is meg szeretném lepni még valami "aprósággal" aznap. Arra gondoltam, hogy valamilyen belépőjegyet vennék (természetesen kettőt), mondjuk aqua parkba, vagy vidámparkba, nem tudom még. Szereti az ilyen dolgokat és a múltkor panaszkodott, hogy keveset vagyunk kettesben, nyaralni nem tudunk elmenni, így gondoltam jó ötlet lehet. Nektek melyik tetszene jobban? Valamilyen csúszda park (ha igen melyik?), vidámpark, esetleg egy sima strand, vagy kaland park? Egy egynapos Bécsi kirándulás? Nagyon sok ötletem van, de ismerem annyira, hogy neki mindegyik tetszene, én pedig nem tudok egyedül dönteni még is szeretném ha meglepetés maradna.
Előre is köszi a segítséget! 22/L
Nyíregyházaz-sóstó élményfürdő nagyon jó,visszajárunk minden éven
Kecskemét csúszdapark is megéri
szoboszló is jó,de drága nagyon
mondjuk nem mind1,hogy hol laktok,mert ne legyen már az utiköltség a belépő sokszorosa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!