20 év fölötti srácok férfiak! Válaszolnátok a kérdéseimre?
A párommal két nap különbséggel ünnepeljük a születésnapunkat, ami hamarosan esedékes. A születésnapi ajándékainkat már átadtuk még is meg szeretném lepni még valami "aprósággal" aznap. Arra gondoltam, hogy valamilyen belépőjegyet vennék (természetesen kettőt), mondjuk aqua parkba, vagy vidámparkba, nem tudom még. Szereti az ilyen dolgokat és a múltkor panaszkodott, hogy keveset vagyunk kettesben, nyaralni nem tudunk elmenni, így gondoltam jó ötlet lehet. Nektek melyik tetszene jobban? Valamilyen csúszda park (ha igen melyik?), vidámpark, esetleg egy sima strand, vagy kaland park? Egy egynapos Bécsi kirándulás? Nagyon sok ötletem van, de ismerem annyira, hogy neki mindegyik tetszene, én pedig nem tudok egyedül dönteni még is szeretném ha meglepetés maradna.
Előre is köszi a segítséget! 22/L
Mindegyik felsorolt hely kitűnő, a lényeg hogy mozduljatok ki, legyen minél több közös élményetek, nevessetek sokat együtt és meglátod boldog szerelmesek lesztek.
A gép előtt, és a szobában kuksolva elsekélyesedik a kapcsolat.
Off:
Látom válság van. Apróbb ajándokot???
de amit felsoroltál két személyre 10e alatt nem úszód meg...
Mutogatom magamat NEKI eleget, másnak meg nem fogom, szóval hagyjuk már ezt.
Nekem nem az értéke fontos, hanem hogy eltöltsünk egy kellemes napot együtt. Innentől kezdve apróság. Nem sajnálok 3-3 vagy 4-4 ezer forintot (esetleg kicsit többet) arra, hogy eltöltsünk együtt egy szép napot, ha már egész évben nyaralásra gyűjtöttem mégsem tudunk elmenni! Egyébként az egymásnak vásárolt szülinapi ajándék is 3 ezer körül volt, nem kell többre gondolni.
Szerintem az aqua park jó ötlet,mert én is a párommal oda mentem és egész nap csak egymással foglalkoztunk és imádtuk a csúszdákat mindig lefoglaltuk magunkat,persze ő hívott meg engem
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!