Mennyire jó ötlet ez? Segítséget szeretnék.
A barátomnak nemsokára itt a szülinapja, azt gondoltam, hogy valami "érzelmi" ajándékot kap tőlem. Gondoltam elviszem vacsizni, de lehet hogy erre én vágyom inkább.
Mivel a kocsikat szereti, úgy gondoltam kap sport kocsit vezetni, de sokak szerint nem jó ötlet.
Tudnátok tanácsot adni?? 33 éves a barátom és 2 éve vagyunk együtt!
Igen, élmény vezetésre gondoltam, de olyan meglepetésszerűen..
Sokak szerint butaság, hogy befizetem egy olyan autó vezetésre amilyen kocsija soha az éltben nem lesz. Aztán kiszáll és vissza ül a sajátjába.
Nekem ez a "ünnep=vacsi" a legnagyobb klisé ami csak létezik egy párkapcsolatban. Vacsizni minden este lehet, ahhoz nem kell szülinap, nem emlékezetes feltétlenül....Én érzelmi ajándéknak nem a kajálást tartom, hanem valami sokkal egyedibb élményt, pl. akár hőlégballonos repülés vagy akár egy fotókönyv a közös képekkel, de nem a nyálas fajta, hanem a www.cewe.hu oldalon összeállíthatod és poénos szövegeket és háttereket is állíthatsz mellé.
Az "ünnep van tehát menjünk kajálni" dolog tucatprogram, állítom 10 párból 9 ezt csinálja, legalábbis nekem majdnem összes ismerősöm.....némely pár minden egyes ünnepen, természetesen összefolyik a sok vacsi, legalábbis pár együtt töltött év után. De ha szereti a pocakját és találsz valami TÉNYLEG különleges éttermet, akkor végülis nem rossz, te ismered őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!