Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Születésnapra tényleg nem...

Születésnapra tényleg nem illik sütit adni?

Figyelt kérdés
Párom szülinapja van és kicsit összejöttek a dolgaim, így nem értem rá tortát sütni neki, ezért arra gondoltam, elmegyek a cukrászdába és veszek neki pár szelet sütit. Anya szerint viszont nem illik süteményt ajándékba adni/venni. Tényleg így van?
2012. jún. 19. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ugyan mááááár! Egy ünnepeltnek mindig jár torta! :)

Ki kell puhatolni, vagy ha már tudod, melyik a kedvence, azt vedd meg neki. De érdemes utánanézni a cukrászdákban, és a környéken, ahol a párod lakik, vedd meg, mert ebben a melegben nem érdemes hosszú ideig szállítani a tortát, mert megromolhat!

ha anyukád azt mondta, hogy illetlenség, biztos, hogy az ő idejében másképp ünnepeltek.

2012. jún. 19. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a párod is tudja, hogy nem volt időd sütni/főzni. Tuti nem fog haragudni, inkább szépen benyomja a sütiket. :D

Innentől kezdve olyan mindegy, mit illik, mit nem. :)

2012. jún. 19. 17:13
 13/13 csacsicsibe válasza:
Születésnapra sütit adni? A születésbapon eleve már Legalább tprta an ami egyenlő a sütivel. A süti az mulandó dolog. de ha veszel egy frágább bon bin vagy mit ttom én az mégis csak jobb mint a süti
2014. júl. 22. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!