Mit vegyen egy apa a 17 éves lányának a szülinapjára?
Próbáltam finoman megtudni, hogy mit kér, de csak annyit mondott, hogy semmi drágát. Ötletem sincs mit vegyek neki. Írjatok pár ötletet. Köszönöm!
Minden felől érdeklődik, nyitott, csupa vidámság. Tényleg mindennek tud örülni, de a hasznos dolgokat szereti.
Szeret bicózni? Én ilyenkor mindig azon ültem, mindennek örültem volna, ami azzal kapcsolatos.
Dezodor, ha használ.
Illatszer-csomag.
Szeret olvasni? Megkérded tőle, milyen könyvet szeretne.
Amit én szerettem volna kapni, de nem kaptam: Egy könyv arról, hogy kicsi gyerekkoromtól mik a szülők gondolatai. Képekkel, szöveggel, pl: egy évesen kiöntötted a főzeléket az ingemre, emlékszem, azt sem tudtam, mit mentsek, a szőnyeget vagy az inget... de ezt inkább 18. szülinapra. Én nagyon akartam volna, ki tudja, ő mennyire örülne neki.
Könyvutalvány-hogy olyat vehessen, amilyet szeret, vagy ha van a közeletekben mondjuk egy fürdő, oda egy egész napos jegy (vagy kettő, így barátnővel mehetne)...
Egy szabadidő garnitúra(ahhoz nem is kell nagyon pontos ruhaméret)...
Nekem édesapám már vett ékszert nőnapra kaptam ezüstnyakláncot! Nagyon tetszett de ha nem tetszett volna is mindig a nyakamba hordtam volna mert Ő adta nekem! Tökjó volt mert virágra számítottam csak,erre adott egy nyakláncot majdnem elsírtam magam! Szóval nem fogsz melléfogni,kikéred eladó tanácsát(általában nők), ők segíteni is fognak neked kiválasztani az ékszert!
Amiket meg írtam azokkal nem fogsz tudni melléfogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!