Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 18 évesnek felnőtté válás teszt?

18 évesnek felnőtté válás teszt?

Figyelt kérdés
Sürgősen szeretnék segítséget: tudtok-e olyan tesztet 18 éves lánynak, ami a felnőtté válásról szól. Nem szeretnék kizárólag szexuális témájút. Lehet vicces és komolyabb is. Aki tud ilyen oldalt vagy van ilyen tesztje légyszi segítsen. Köszike!

2012. máj. 23. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Állíts össze te ilyet, az a legjobb! :)
2012. máj. 24. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
18 éves még gyerek. Nem jogilag,hanem agyilag,így felesleges a teszt is.
2012. máj. 24. 10:05
 3/6 anonim válasza:
nem feltétlenül, azt hiszem, bár én 19 vagyok, és még messze nem komolyodtam meg, de vannak barátaim, akiket sajnos előbb talált meg az élet:/
2012. máj. 24. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még 21 évesen is azt mondom hogy még nem vagyok igazán felnőtt. Igaz járok dolgozni van sok barát akikkel eljárok erre-arra, meg párkapcsolatom is van de még nem állok készen arra hogy külön életet éljek, eltartsam magam mert azért nem keresek annyit. Párom meg még egyetemen tanul így még nem dolgozik. Egy ember 18 évesen még nem lesz felnőtt ember csak papíron. Agyilag még gyerek marad egészen addig ameddig nem tapasztalja meg az életet és nem önállósodik annyira hogy egyes szituációkba megállja egyedül a helyét.
2012. máj. 24. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó, hogy a kérdésre válaszoltok neki. Gondolom valami szülinapi bulira, ajándékba kellene, erre 4-es, leírod az életedet neki :D
2012. máj. 24. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszike a sok "hasznos" választ. Igaza van az 5-nek, nem arra válaszolt a többség, amire szükségem van. Azzal én is tisztában vagyok, hogy mikor lesz felnőtt valakiből, mert már nem a huszonéves korosztályhoz tartozom. Egyébként elkezdtem kérdéseket összeállítani az édesanyjával a meglepi 18 éves szülinapjára, tudniillik a teszt egy POÉN lenne. Már csak 6 kérdés kellene, ezért kértem segítséget!!!
2012. máj. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!