Kinek késik és hány napja?
Figyelt kérdés
nekem még csak 1 napja késik nem mereg tesztelni :( már 1 éve próbálkozunk,még várni akarok a tesztel még vagy 5 napig,ti mikor teszteltek?vagy teszteltettek már?2012. máj. 23. 18:27
1/18 anonim válasza:
Szia!
Milyen érzékenységű teszted van?
Mert ha gondolod már holnap reggel is megcsinálhatod!
2/18 anonim válasza:
én a 3.ik nap teszteltem pozítívat:)
3/18 A kérdező kommentje:
20-as
2012. máj. 23. 18:49
4/18 anonim válasza:
Elvileg ma kellene megjönnie. Délután csináltam egy 10-es tesztet, de negatív lett. 2-3 napja reggelente hányingerem van, és tegnap óta szurkál a hasam is. Remélem nem jön meg.
5/18 A kérdező kommentje:
a szúrkálások nálam is megvannak,meg enyhe görcseim vannak
2012. máj. 23. 19:33
6/18 anonim válasza:
Én majd holnap tesztelek 25-ösel
Nekem majd pénteken kellene megjönnie,de nem érzem hogy megakarna jönni,meg sok terhességre utaló jelem van!
Remélem pozi lesz.
Ha úgy érzed reggeli elsőből csináld meg!
Drukkolok!!!
7/18 anonim válasza:
Én 1 nap késés után teszteltem, negatív lett, viszont utána átment pozitívba. Aztán nem jött meg továbbra sem, vártam még 2 napot, 3. nap késett, amikor reggel pozitívat teszteltem. Mi is egy éve próbálkoztunk!! :) Hajrá mindenkinek, írjatok majd, hogy mi lett!
9/18 anonim válasza:
Sajnálom! :(
Én reménykedek hogy nem fog!
10/18 A kérdező kommentje:
én még ma sem teszteltem,még várok,lehet csak késik egy kicsit,de remélem nem :)
2012. máj. 24. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!