1 hete késik,3 pozitiv tesztem van. Ma voltam orvosnál, és csak megvastagodott máhnyálkahártyát látott. Szerintetek bizos a terhesség?
Korán voltál orvosnál. 6. hét körül már talán lát petezsákot, 8. hét körül pedig hallja a szívhangot. Ettől előbb menni még korai.
Egyébként gratulálok! :-)
Ne aggódj, nem az, akkor ilyen tüneteid lennének:
Hüvelyi vérzés pozitív terhességi teszt ellenére.
Elmaradt menstruáció utáni barnás vérzés.
Erős, szúró alhasi fájdalom.
Napok óta tartó aluszékonyság.
Gyakori hangulatingadozás.
Húzó deréktáji fájdalom.
Végbélfájdalom.
Ájulás gyakori érzése.
Kezdj el szedni valamilyen terhesvitamint, azzal is segíted a terhességedet ebben a korai szakaszban.
Nekem a 15. napon peteérés után még csak megvast.ny.hártyát és egy felritkulst látott, és nekem is 3 pozitiv tesztem volt. Nagyon megijedtem, még el is bőgtem magam a rendelőben. Aztán 1 hét múlva már megmutatta magát a babánk.
Előzőnek üzenem, hogy a méhen kivüli terhesség "tünetei" nem csak erre utalhatnak,hanem sima terhességnél is előfordulnak, mint pl nálam, csak az ájulás érzet nem volt, a többi igen. Nekem a 6.héten, amikor már szivhang is volt akkor jelentette ki a doki hogy jó helyen van. Illetve a máhen kivüli tünetei később is előjöhetnek. 6-7-8.hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!