Illik vinnem vmit a buliba?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken egyik gyerekkori bnőmnek lesz a 18. szülinapja és meglepi bulit szervezünk neki. A szülinapja most volt a héten, de ugye érettségi miatt stb el lett napolva, nem is tud a buliról. Ballagására és a szülinapjára már adtam ajándékot. De a bulira szerintetek illik vmit vinnem? Én pl. egy üveg Voila pezsgőre gondoltam, mert azt tudom, h szereti, csak ugye hamarabb fogok menni, mert segítek pakolni, készülődni, a piát berakják a hűtőbe, és a fene se fog emlékezni, h ki hozta, csak mag megisszák, ahogy mindent mást is. Szerintetek vigyek, vagy ne? Feleslegesen nem akarok pénzt kidobni, mert nincs túl sok belőle, de bunkó sem akarok lenni. Ötletek?2012. máj. 12. 17:18
1/1 anonim válasza:
Házibuliba üres kézzel érkezni mindenképpen bunkóság. Akik szervezik, le kell beszélni előre és az összes meghívottal is, hogy mi legyen, ki mit hoz, vagy kell-e beleadni az italokba/ételekbe.
Ebből nálunk is volt már kellemetlenség, hogy valaki semmit nem hozott, valaki meg egy tálca sört. De olyan is volt, hogy majdnem mindenki üdítőt meg chipset hozott, italt meg senki :) Meg kell beszélni és nincs sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!