Vasárnap lesz a szülinapom és a barátom megkért hogy vegyek ki egy panzió szobát hogy kettesben legyünk?
Figyelt kérdés
Ezzel nincs is semmi baj, de ciki ha én viszek oda gyertyákat és ilyesmiket?2012. ápr. 12. 21:26
1/16 anonim válasza:
Hát,nekem az lenne, mert utálom az ilyeneket, de neki biztos tetszeni fog.
2/16 anonim válasza:
Én 21 éves pasi vagyok.
Nekem nem lenne gond.
Még meditálnék is veled a gyertyafénynél:)
3/16 anonim válasza:
Te ni csinálj semmit, vegyen ki szobát a barátod és vigyen ő gyertyát meg mindent! A te szülinapod lesz. Ajándékot ne te adjál magadnak? Hány évesek vagytok?
5/16 anonim válasza:
Akkor együtt lettünk lepontozva.
6/16 anonim válasza:
Na ja,mi az hogy te vegyél ki szobát?Vicc..:D Ilyen pali se kellene.
7/16 anonim válasza:
Nehogy már te vidd el... Születésnapod alkalmából jól meg**g, az általad kölcsönzött szobában és letudva minden? Cs
8/16 anonim válasza:
előző vok; szval csináljon a barátod neked meglepit, ne neked adja ki a feladatát..
9/16 anonim válasza:
A gyertya meg ilyesmi oké,csak fel ne gyújtsátok a szobát!
De ezt a részét én sem érte, hogy a Te szülinapod lesz, és ő kért meg!Micsoda? Ez így nagyon gáz!
10/16 anonim válasza:
He-he. Te vegyél ki szobát a saját szülinapodra. miért nem ö intézi? Nem az a gáz, hogy gyertyát vinnél meg ilyesmiket, hanem az, hogy VELED intézteti. De az tényleg gáz... Ultragáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!