Ti, mit adnátok a pasitoknak? (Csak, úgy átlagosan) :-)
Csak , úgy átlagosan kérdezném.
Tudom , h ízléstől is függ , de azért remélem tudtok rá választ adni. Előre is köszi.:-D
Hát én ilyesmit tuti nem adnék neki. Minden pasim utálta ezeket, csak kényszerből vigyorognak, h persze örülnek...
Én - ha most kéne vennem neki - egy jó kis billentyűzetet vennék a gépéhez, mert gamer és a mostanit tropára verte már. Ennek tuti örülne. (meg egy minimum terás vinyónak is, de nem vagyok én krőzus..)
meglepetést, amire nem számít.
pl előző nap átállítottam a háttérképet a számgépén az ő fotójára, átszerkesztve egy felirattal, hogy boldog szülinapot és tojáshéjat szerkesztettem a kép alá, mintha most kelt volna ki :)
a telómon szerkesztettem és feltöltöttem a gépre
a legjobb olyan képpel, amit még nem látott.
vagy:
előző este kiírtam a tükörre, hogy boldog szülinapot
vagy elvittem egy cukrászdába, de úgy tettem, mintha spontán lenne, hogy amikor a cukr. mellett mentünk el, kikönyörögtem, hogy menjünk be sütizni, amíg leültünk és vártuk a kiválasztott sütiket odaosontam a pultoshoz, megkérni, hogy egy szál gyertyát tegyen bele meggyújtva az övébe és úgy hozza ki :)
úgy meglepődött és úgy örült, és pláne még a felszolgáló is azt mondta, isten éltesse!
hidd el ezek többet érnek, mint vmi ajándék, többet ér, maga a meglepetés és soha nem felejti el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!