Ha átlagosan 31 napos a ciklusom, az mit jelent? Nehezebb teherbeesnem?
Az ideális "tankönyv szerinti" ciklus 28napos,de a tied is teljes jó a 31nappal.
Valószínű a peteérésed így később a 16.nap környékén van.
Szerintem nem nehezebb teherbe esned!
Nekem is átlagosan 31 naposak a ciklusaim, 2. próbálkozós hónapban sikerült a baba. :) Ráadásul úgy, hogy minden nap együtt voltunk, nagyon ritkán kimaradt 1-1 nap. Pedig sok helyen olvastam, hogy 2-3 naponta ideális összebújni, de nem akartam rágörcsölni a dologra. Nagy az étvágyunk, babaprojekt előtt is szinte minden nap együtt voltunk. Úgy gondoltam, ha jönni akar a babó, akkor jönni fog. Hál'istennek így lett.
Sok sikert, és mihamarabbi babásodást kívánok neked! :)
Nem nehezebb. Ez teljesen normális.
Nekem 29-30 naposak a ciklusaim, mostanában inkább 30 naposak lettek.
Ez nem hosszú ciklus, ez normális.
Nekem a nőgyógyászom mondta mikor kérdeztem aggódva, hogy baj-e, ha a ciklusaim 32-34 naposak.
Azt felelte nem, akár 35 napig is normális.
Én a 8. hónapban lettem várandós, bár 30 éves elmúltam, lehet, hogy emiatt is jött össze "csak" ekkor.
Szia!
Nekem 31-32 napos ciklusaim vannak. A 3. hónapban összejött a baba. Sok sikert neked! :)
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!