Milyen ajándékot vigyen 5 éves kisfiam egy 5 éves kislány szülinapi bulijába?
#1, szép dolog a saját készítésű ajándék,de szerinted egy 5éves kislány mit kezd vele?
a kérdésre válaszolva: aquarell ceruza, kifestő, nyomdakészlet, állatos sablonok, lego (sok lány szereti, én "suttyomban" néha még előveszem a régi készletet (: )
..mindenesetre ne a barbiebabák számát növeld szerintem, válassz valami kreatívabb dolgot, és
esetleg mellé virág (kiskoromban apukámtól kaptam valamelyik szülinapomra, odáig voltam érte, mert ez pont olyan, mint ahogy a nagyok szokták (: )
16/L
Mivel anyuka kihangsúlyozta, hogy az 5 éves kisfiú vinné az ajándékot, így feltételezem, hogy nem az a cél, hogy ő vegye meg...
De tudod mit, legyen neked igazad!
Azzal értek egyet, aki a kreatív ajándékokat javasolta.
Szép dolog valóban egy saját készítésű rajz, lehet persze azt is tenni a csomagba, de (sajnos, nem sajnos? mindenki döntse el maga) ilyenkor ez igenis úgy szokás, hogy visznek "igazi" ajándékot is. Nem kell drágát, de azért valami játéknak örülnek a kicsik ebben a korban még a legjobban.
A plüssnek is tuti a sikere szerintem, de valóban nem rossz ötlet valami nyomdakészlet, formázható lufi (amiből az állatokat is csinálják), legó, kifestő, zsírkréta és/vagy filctoll készlet, kicsiknek való társas- vagy kártyajáték, állatfigurák (Schleich-re gondolok), stb.
Ezek közül lehet olcsóbbakat is kinézni, a kislány tuti örülni fog neki. Mellé a virág is jó ötlet, mert hát ugye a nagyok így szokták tényleg. :) Lehet kis csokit vagy sütit is vinni, a buliba az úgyis jól jön.
És, ha tényleg rajzol vagy készít valamit a kisfiú, az mehet mellé, nagyon aranyos dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!