Mit lehet adni egy 10 éves lánynak szülinapjára?
A két Lotti - én is ennyi idősen kaptam meg. A benne szereplő lányok is 10 évesek.
Bár manapság a lányok már csajosabbak ennyi idősen, simán vehetsz neki olyan könyvet, ami 12-13 éveseknek szól.
De ha még nagyon gyerekes, a Mary Poppins is jó választás.
Én olyan 8,5-9 évesen olvastam igaz, de talán még egy 10 évesnek is belefér.
Könyv az nagyon jó választás!...
Vagy DVD film...
Vagy emlékkönyv!... :-))
Játékboltokban sokféle mini-babaház is kapható...
Társasjáték... Elektronikus játék...
Felmentem a Libri oldalára, és kapásból találtam pár könyvet, ami jó lehet.
Én ezt venném meg: [link]
Igaz, hogy 13 éves a benne szereplő kiscsaj, de jó hamarabb olvasni az ilyen sztorikat. És még ha nem is érdekli, akkor is jó lesz 1 év múlva.
Emlékszem én 10-11 évesen már ilyen könyveket olvastam, mint a 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója, a Szigorúan bizalmas, (ez utóbbi tán már meg sincs a boltokban, Svédo.-i 11-12 éves csajszi és osztálytársai voltak a szereplők) ezek Piknik-könyvek voltak, szerettem azt a sorozatot. Meg faltam a Denise-t, ezek olyan füzetkék voltak, mint a Tiffany, csak kiskamaszoknak. A benne szereplő fiatalok 14-16 éves lányok voltak, amerikaiak, de már 10 évesen imádtam az ő életükről, randijaikról olvasni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!