Ez jó ajándék anyósjelölt 44. születésnapjára?
Figyelt kérdés
Szereti a szép ékszereket, főleg a fülbevalókat. (meg az angyalszobrokat, hógömböket...) Azt gondoltam, hogy keresek neki valami különlegeset. Ez szép?
Vagy esetleg további ötletek?
2012. márc. 16. 18:19
1/11 anonim válasza:
Én 44 évesnek nem igen adnék rózsaszín holmit, d te tudod, amúgy nagyon jó ajándék, ára is tökéletes.
3/11 anonim válasza:
Jó. Nincs a rózsaszínnel semmi baj, főleg ha pasztell árnyalatú.
4/11 anonim válasza:
Megcsinálhatod ezt te is magadnak! Egy árából (a boltiból) 5 pár fülbevalót készíthetsz.. Én is sajátkezűleg szoktam ékszereket készíteni. Lehet swarowski gyöngyöket venni, vagy netről rendelni. Egyedibbet is csinálhatsz ennél. Ha érdekel, privátban leírom, én honnan vásárolok, és hogyan kell megcsinálni.
5/11 anonim válasza:
Nekem ez pl jobban tetszik, vagyis szívesebben hordanám: [link]
De ez stílus kérdése. Ha az anyósnak az ilyesmi bejön, akkor miért ne.
8/11 anonim válasza:
Ez gyönyörű! Biztosan nagyon fog neki örülni!
9/11 anonim válasza:
Viccesek a hozzászólások:)
Szép szerintem.
A színekhez nemigazán tudok hozzászólni, mert ffi vagyok.
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszik,hordanám is!
Van egy fiam is...Jelenleg menyjelölt sincs...Ha érted a célzást. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!