Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit kérhetnék a 18. szülinapom...

Mit kérhetnék a 18. szülinapomra? L

Figyelt kérdés

tudom, hülye kérdés, de ötletem sincs, hogy mit kérjek! :/ Mert valami olyat szeretnék, ami azért megmarad, sé emlék, h mégiscsak a 18.ra kaptam, ez kicsit más, mint a többi szülinap, de nincs semmi ötletem.

Főként a szüleimtől. Meg a tesómtól (tőle csak valami apróságot).

2012. márc. 10. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Kocsit?Vagy ha nincs akkor jogsi.Telefont?Vagy új számítógépet , laptopot.
2012. márc. 11. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Semmit, viszont örülj annak, amit kapsz.
2012. márc. 11. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Én javaslom hogy kérj egy személyre szóló ajándékot.
2012. márc. 11. 16:33
 14/16 anonim válasza:
91%

Tudom hülye válasz, de ne kérj semmit. Nem illik. (még akkor sem, ha ők kérdezik, hogy mit szeretnél)

Örülj neki, bármit is kapsz. Írtad, hogy ez azért csak a 18. szülinapod és ez azért kicsit más. Még most így érzed, de egy pár év múlva ez is olyan lesz, mint a többi. Inkább egy jó bulival tedd emlékezetessé, ahol ott van minden barátod és akiket igazán szeretsz, ne az ajándékok miatt legyen felejthetetlen.

Amúgy boldog szülinapot előre is!

2012. márc. 11. 17:46
 15/16 anonim válasza:

Esetleg kérd meg szüleidet, hogy aznapra ha módjukban áll menjenek el pl. nagyszüleidhez és aludjanak ott, vagy csak késő este menjenek haza.

Persze ez csak akkor jöhet szóba, ha ez megoldható, illetve ha megbízható barátaid vannak (és van kertetek).

Kora délelőtt átmehetnének a barátaid és előkészülnétek egy jó kis kerti grillparty-ra. Grilleztek zöldséget, vagy csináltok valami salátát, és kisüttök pár húst, az nem nehéz. Aztán később lehet egy kis házibuli féleséget, zenét hallgattok, táncoltok, szórakoztok, esetleg vehettek egy kevés pezsgőt, hogy mégis legyen valami extrább ital az üdítők mellé. Ha van karaoke felszerelésed (már egész jó áron is lehet venni ilyen otthoni szettet), azzal is jól elszórakozhattok.

Ez maradandó élmény. Persze ehhez nem árt, ha felelősségteljes vagy és a barátaid is olyanok, akik kulturáltan tudnak viselkedni, nem szedik szét a házat.

Ha szüleid otthon maradnak, akkor kérd meg apukádat, hogy hozzon nektek pizzát vagy anyukád is süthetne valami finom süteményt vagy csináljatok hidegtálat vagy valamit és akkor is áthívhatod a barátokat és szórakozhattok.

Díszítsd fel kicsit a lakást, hogy hangulatosabb legyen.

Vagy ha nem szereted az ilyesmit kérd meg szüleidet, hogy menjetek el vidámparkba vagy a ... mi az isten az? :D hirtelen nem jut eszembe, az a hely, ahol vannak mindenféle állatok, cpápák is és be lehet menni egy ilyen alagútba és melletted úszkálnak az állatok és régen lehetett rájákat is simogatni. Nem állatkert, hanem... olyasmi neve van, mint a planetárium. Sajnálom, de egyszerűen nem jut eszembe a neve, pedig voltam is ott! Na mindegy, szóval valami helyre elmehettek, ami tetszene neked.

Vagy ha a családoddal szeretnéd tölteni a napot akkor kérd meg őket, hogy menjetek el kirándulni, vagy valami vízpartra grillezni, ahová esetleg mehetne a barátod is és így együtt töltenétek egy napot mindannyian.

2012. márc. 14. 02:16
 16/16 anonim válasza:
14%
miért pontoztátok le a tetkós válaszomat? az összes surmó g*ci bekaphatja, nektek nincs rá pénzetek mi? dögöljetek meg nyomorékok
2012. márc. 14. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!