NAGYON FONTOS! Holnap a déd papómnak 100. ik születésnapja, milyen ajándékot adjak? Normális válaszokat!
Figyelt kérdés
Nem kamu!2012. febr. 29. 19:47
11/20 A kérdező kommentje:
És mindenkinek köszönöm! Ment mindenkinek a zöld pacsi!
2012. márc. 1. 11:36
12/20 anonim válasza:
Köszi! És mit sikerült "összehoznod"?
Majd este jelentkezz, hogyan zajlott le, örült-e a papa annak, amit vettél-készítettél neki?
13/20 A kérdező kommentje:
Oké. És saját kézzel készítettem neki albumot. A múltról, volt amiről mivel ő még az első világháborút is megélte, igaz csak két éves volt amikor kezdődött! És csináltam egy albumot a családról a teljes családról hálistennek sokan vagyunk! :) Persze leírom az ünnepség lezajlását is! :)
2012. márc. 1. 11:45
14/20 anonim válasza:
ha kertben van a hóvirág az is védett le ne szedd.
nem lenne jó ajándék 100 évesen dutyiba kerülni
15/20 anonim válasza:
Épp akartam mondani én is: hóvirágot NE!!!
16/20 A kérdező kommentje:
OKÉ. Nem is találtam! :P
2012. márc. 1. 15:35
17/20 A kérdező kommentje:
Na de megyek is vissza! :) Este leírom amit kell :P
2012. márc. 1. 15:36
18/20 anonim válasza:
dejóó..hát erről lemaradtam :D de a fotoalbum a legjobb ötlet, meg a beszélgetés...a CD vicces, bár nemhiszm, hogy van cd lejátszója :D szerintem a legelslegjobb ajándék neki, ha körülötte van a családja...ha ő nem lenne, akkor ott senki nem lenne... :) Boldog születésnapot, és egészséget!!!!
19/20 anonim válasza:
Dejóóó..a fotólbumot én (is) írtam:))
tavaly karácsonyra én is készítettem anyuéknak, ilyen régi tipusú album volt, amiben fotósarkokban vannak a képek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!