Mikor ünnepli a születésnapját az, aki ma született, azaz február 29-én, amikor nincs szökőév?
Először is, boldog születésnapot annak, aki ma született!:)
Mindig izgatott az, hogy milyen érzés olyan napon születni, amelyik ilyen különleges.
Örülnék annak, ha olyanok írnának, akik ma születtek, vagy van rokonuk, aki ezen a napon született. 28-án ünnepeltek a másik három köztes évben, vagy március elsején?
Köszönöm!
"Örülnék annak, ha olyanok írnának, akik ma születtek" -írod. Hát ők kb. 7-8 év múlva válaszolhatnak leghamarabb!!!
:)))
Második: Tudni kéne szöveget értelmezni. Ma született, azaz február 29-én. A "ma született" nemcsak azt jelenti, amit szó szerint értesz rajta, hanem azt is, hogy X éve ma született, azaz ma van a születésnapja.
Más valaki, akit a kérdés is érdekel?
"Második: Tudni kéne szöveget értelmezni. Ma született, azaz február 29-én. A "ma született" nemcsak azt jelenti, amit szó szerint értesz rajta, hanem azt is, hogy X éve ma született, azaz ma van a születésnapja. "
Szerintem ezt csak poénnak szánta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!