Milyen ajándékot vegyed a legjobb barátnöm 18. szülcsijére? 16L
Figyelt kérdés
valami egyedi ajándékot, amire ha pl ránéz akkor mingyárt tudja h tolem kapta.. de mi legyen az... ? .. pár ötlet?2012. jan. 18. 16:31
12/20 anonim válasza:
Jancsi.Kancsi.Tájcsi.Zacsi.Pacsi.Ancsi.
Grétsy László,Vágó István:Álljunk meg egy szóra !
14/20 anonim válasza:
Soppingolj a szülcsijére egy cuki-muki pink vibrit.
15/20 anonim válasza:
A Dancingbear szerintem megfelelő ajándék 18. szülcsire. :D
17/20 anonim válasza:
Elég elkeserítő, ha 16 évesen ilyen helyesírásnál és ilyen stílusnál tartasz. Ezen gondolkodj el egy kicsit... Jézusom...
Amúgy meg: az ég világon semmit nem mondtál el a barátnődről, szóval hogy adjunk tippeket?
Én könyvet mondanék természetesen, de nem biztos, hogy örülne neki... :s
18/20 anonim válasza:
"Én könyvet mondanék természetesen, de nem biztos, hogy örülne neki... :s"
Szerinted értelmesebb a barátnője, mint a kérdező liba? Ezek azt sem tudják, hogy Guttenberg feltalálta a könyvnyomtatást!
19/20 anonim válasza:
Úristeeeen! Szakadok a válaszoktól xD
xDxD
20/20 anonim válasza:
Ő kérdezett valamit normálisan, nemtudom, hogy miért kell leoltanotok... Sztem vegyél neki egy betonkeverőt. Az emlékezetes ajándék lesz neki, és ha ránéz mindig tudni fogja, hogy a tökkelütött barátnőjétől kapcsizta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!