Mit vegyek a legjobb barátnőmnek a születésnapjára? (13 éves) Nem nagy pénzösszegre gondoltam . Kb 2000-3000 Ft.
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 17:18
1/14 anonim válasza:
Azért 2000-3000Ft nem is annyira kis összeg szerintem egy 13éves barátnőre nézve...
De hogy a kérdésedre is válaszoljak...
Ennyi pénzből tudsz venni jó minőségü parfümöt,pulcsit-pulóvert.
Pénztárcát,táskát,mobildíszt,bicsu köves fülbevalót,nyakláncot,karkötőt...bármit.
3/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy vidéki vagy városi vagy e, milyen lehetőségeid vannak, de tegnap a H&M-ben nagyon szupi kiegészítőket láttam, ennyiből többet is tudsz venni.
4/14 anonim válasza:
Miley Cyrus CD
Taylor Swift CD
Vanessa Hudgens CD
Selena Gomez CD
Mondtam négy ötletet,amiért a mai tizenévesek rajonganak.
Miley The Climb c. számát speciel én is imádom pedig 29 éves vagyok.
6/14 anonim válasza:
gumimacit, mesekönyvet, játékot
7/14 anonim válasza:
Ha elvileg a legjobb barátnőd, akkor tudhatnád mit szeret, mit nem, ennek fényében döntsd el mit kéne venned neki.
9/14 anonim válasza:
Mit szeret nagyon? abból indulj ki! Ennyiből azért csak találsz számára valamit! Ha mégsem jársz sikerrel akkor valami felsőt, kiegészítőt, sálat vagy bármit amit csak úgy felvehet és az ő stílusa!
15/L
10/14 anonim válasza:
Fülbevaló, CD, ceruza, toll, póló, DVD, könyv... te ismered, szóval ismered az ízléséd, és tudod minek örülne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!