Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Minden évben nagy bulival,...

Minden évben nagy bulival, sok vendéggel szoktad ünnepelni a születésnapod?

Figyelt kérdés
nov. 6. 19:29
A kérdező szavazást indított:
Igen vagy többnyire igen
Csak a jelesebbeket
Ritkán vagy egyáltalán nem
29 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte csak a családdal. Mamám mindig jön, keresztszüleim, unokatesóim. Haverok ismerősök csak nagyon régen jöttek.
nov. 6. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

16 éves vagyok, de évek óta már tortát se kérek.

Régebben jöttek barátok meg volt minden, de valahogy már nem szeretem a szülinapom

nov. 7. 05:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Soha nem ünnepeltem bulival és vendégekkel.
nov. 7. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Soha. Egy évvel öregebb lettem, hű de jó :-/
nov. 7. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:

37 év alatt egyszer sem fordult elő, nem is akarok ilyet.

Azon a napon a párommal lelépünk reggel és este megyünk haza, vásárolgatunk meg ilyenek, a gyerekek addig anyukámmal vannak

nov. 7. 22:27
 6/8 anonim válasza:
Nem nagyon, inkább a családdal.
nov. 10. 18:12
 7/8 Metionin ***** válasza:
Sosem volt bulim se vendégek. Gyerekkoromban sem kerítettek nagy feneket a dolognak. Felnőttként annyi van, hogy ki szoktam venni szabinak azt a napot és ha tehetem, akkor mellé még néhányat és elmegyek olyan helyekre, ahová máskor nem tudok, mert csak a munkaidőmben van nyitva. Egy időben piercingeket szúrattam a születésnapjaimon, 2 alkalommal pedig akkor varrattam tetkót. Ha a jövőben sikerül végre elköltözni az Alföldről, túrázással, kirándulással töltöm majd vagy kipróbálok valami új élményt, pl. via ferrata régóta listás.
nov. 11. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Az egyetlen ilyen sok vendéges (haverok) - bulis szülinapom a 18. volt.

Meg a 30.-on volt egy kertiparti családi körben (szüleim, nagyszüleim, nagynéném, párom, én).

Ez a kettő volt ami nagyobb “fennforgással” járt.

nov. 13. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!