Minden évben nagy bulival, sok vendéggel szoktad
ünnepelni a születésnapod?
Figyelt kérdés
nov. 6. 19:29
A kérdező szavazást indított:
Igen vagy többnyire igen
Csak a jelesebbeket
Ritkán vagy egyáltalán nem
29 szavazat
1/9 anonim válasza:
Szinte csak a családdal. Mamám mindig jön, keresztszüleim, unokatesóim. Haverok ismerősök csak nagyon régen jöttek.
nov. 6. 21:05
2/9 anonim válasza:
16 éves vagyok, de évek óta már tortát se kérek.
Régebben jöttek barátok meg volt minden, de valahogy már nem szeretem a szülinapom
nov. 7. 05:06
3/9 anonim válasza:
Soha nem ünnepeltem bulival és vendégekkel.
nov. 7. 14:40
4/9 anonim válasza:
Soha. Egy évvel öregebb lettem, hű de jó :-/
nov. 7. 16:25
5/9 anonim válasza:
37 év alatt egyszer sem fordult elő, nem is akarok ilyet.
Azon a napon a párommal lelépünk reggel és este megyünk haza, vásárolgatunk meg ilyenek, a gyerekek addig anyukámmal vannak
nov. 7. 22:27
6/9 anonim válasza:
Nem nagyon, inkább a családdal.
nov. 10. 18:12
7/9 Metionin válasza:
Sosem volt bulim se vendégek. Gyerekkoromban sem kerítettek nagy feneket a dolognak. Felnőttként annyi van, hogy ki szoktam venni szabinak azt a napot és ha tehetem, akkor mellé még néhányat és elmegyek olyan helyekre, ahová máskor nem tudok, mert csak a munkaidőmben van nyitva. Egy időben piercingeket szúrattam a születésnapjaimon, 2 alkalommal pedig akkor varrattam tetkót. Ha a jövőben sikerül végre elköltözni az Alföldről, túrázással, kirándulással töltöm majd vagy kipróbálok valami új élményt, pl. via ferrata régóta listás.
nov. 11. 13:01
8/9 anonim válasza:
Az egyetlen ilyen sok vendéges (haverok) - bulis szülinapom a 18. volt.
Meg a 30.-on volt egy kertiparti családi körben (szüleim, nagyszüleim, nagynéném, párom, én).
Ez a kettő volt ami nagyobb “fennforgással” járt.
nov. 13. 15:50
9/9 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem szeretem a zsúrokat, sem azt, hogy megy az idő felettem is. (Tavaly volt majdnem a leggyászosabb szülinapom, kereken az 50.-dik.)
Kihalt mellőlem az utolsó rokon is, aki számított. Szerencsére ott volt a párom, aki hozta a meglepetését...
Elég, ha egymástól függetlenül köszöntenek fel azok, akikkel bizalmas, jó viszonyban vagyok. Nem vágyok túl nagy hírnévre, sem dicsőségre ilyenkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!