Minden évben nagy bulival, sok vendéggel szoktad ünnepelni a születésnapod?
Figyelt kérdés
nov. 6. 19:29
A kérdező szavazást indított:
Igen vagy többnyire igen
Csak a jelesebbeket
Ritkán vagy egyáltalán nem
29 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szinte csak a családdal. Mamám mindig jön, keresztszüleim, unokatesóim. Haverok ismerősök csak nagyon régen jöttek.
2/8 anonim válasza:
16 éves vagyok, de évek óta már tortát se kérek.
Régebben jöttek barátok meg volt minden, de valahogy már nem szeretem a szülinapom
3/8 anonim válasza:
Soha nem ünnepeltem bulival és vendégekkel.
4/8 anonim válasza:
Soha. Egy évvel öregebb lettem, hű de jó :-/
5/8 anonim válasza:
37 év alatt egyszer sem fordult elő, nem is akarok ilyet.
Azon a napon a párommal lelépünk reggel és este megyünk haza, vásárolgatunk meg ilyenek, a gyerekek addig anyukámmal vannak
7/8 Metionin válasza:
Sosem volt bulim se vendégek. Gyerekkoromban sem kerítettek nagy feneket a dolognak. Felnőttként annyi van, hogy ki szoktam venni szabinak azt a napot és ha tehetem, akkor mellé még néhányat és elmegyek olyan helyekre, ahová máskor nem tudok, mert csak a munkaidőmben van nyitva. Egy időben piercingeket szúrattam a születésnapjaimon, 2 alkalommal pedig akkor varrattam tetkót. Ha a jövőben sikerül végre elköltözni az Alföldről, túrázással, kirándulással töltöm majd vagy kipróbálok valami új élményt, pl. via ferrata régóta listás.
8/8 anonim válasza:
Az egyetlen ilyen sok vendéges (haverok) - bulis szülinapom a 18. volt.
Meg a 30.-on volt egy kertiparti családi körben (szüleim, nagyszüleim, nagynéném, párom, én).
Ez a kettő volt ami nagyobb “fennforgással” járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!